Játékos vetélkedő könyvszerető gyermekeknek a Könyvmolyképző ajánlásával

A könyves kalandtúra hat fordulóból és egy országos döntőből áll. Az elolvasott könyvekhez gondolkodtató és sokszor tréfás feladványok társulnak.

Most, hogy újra nekiugrottunk az iskolaévnek, Jonatán is felgyűrte az ingujját, és ismét összegyűjtötte a könyveket, amelyek témája, története feledhetetlen élményt nyújt a gyermekek számára.

De ki is Jonatán?

A gyerekek legjobb barátja ő, aki 14 éven át nyerő könyveket ajánlott nekik, és izgalmas, játékos, az olvasást megszerettető-fejlesztő fejtörőket az Első Országos Könyvmolyképzőn. Most pedig újra itt van, hogy az olvasást népszerűsítve játékos vetélkedőre hívja a könyvszerető gyermekeket.

A verseny

A könyves kalandtúra hat fordulóból és egy országos döntőből áll. Az elolvasott könyvekhez gondolkodtató és sokszor tréfás feladványok társulnak, és mivel az igazi élményhez a meglepetés is hozzátartozik, ezért ajándékokkal és extra kedvezményekkel is készülnek a szervezők.

Nevezési díj = tagsági kártya

A nevezési díj nem más, mint egy tagsági kártya, amely biztosítja az indulók számára a verseny alatt az elérhető kedvezményeket. Három kártya közül lehet választani. Az aranykártya-tulajdonosok 21 százalék kedvezményt kapnak a Jonatán Galaxis könyveire, amit a www.konyvmolykepzo.hu oldalon lehet átböngészni. A gyémántkártya- és a rubinkártya-birtokosok 26, illetve 31 százalék kedvezményre jogosultak, és részt vehetnek 2+1 akciókban is, amelyek keretében egy, illetve két ajándék könyv nyerhető.

A nevezés:

Nevezni a versenyre kizárólag online lehet. Határidő: október 5., éjfél.
Egyéni nevezés itt.
Iskolai nevezés ide kattintva.
Minden további információt itt találunk.


(via Könyvmolyképző)