Jön a Ben 10 negyedik évadja

A Cartoon Network tovább bővíti a világsiker Ben 10 franchise-t. A csatorna megrendelte a sorozat negyedik évadját, amelyben a „hősidő” szereplői nemzetközi vizekre eveznek: Ben, Gwen, a két unokatestvér és Max nagyapa a világ számos országában kalandoznak, köztük Olaszországba, Japánba vagy Mexikóba.

A várhatóan 2020 elején kezdődő negyedik évad is sok izgalmat ígér. Új idegenek, gonosztevők és akciódús, fordulatos csaták várják az ifjú rajongókat. Ám ez nem minden: Ben hamarosan felfedezi az Omnitrix (csodakütyü) új funkcióját, az Omni-Kixet, amellyel még több speciális képességgel ruházhatja fel a világmegváltó idegen lényeket.

Jelenleg a Ben 10 harmadik évadja fut világszerte, a friss epizódok márciusban érkeznek Magyarországra. Az új részekben eddig nem látott idegen lények, gonosztevők és járművek tűnnek fel, és egy új szereplő, Kevin 11 is bemutatkozik, aki Ben 11 éves ellensége. Kevin 11 kifejlesztette saját Omnitrixét, az Antitrixet, így ő is át tud változni Ben alienjeihez hasonló lényekké. Új kalandjaik során Ben és a család az Omnikopterrel bejárják Ázsiát, Európát és Dél-Amerikát.