Justin Bieber lesz a tinigála egyik sztárfellépője

A Grammy-díjas szupersztár és a tinik évtizedes bálványa, Justin Bieber a Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2021-es díjátadóján nyűgözi majd le rajongóit. A kanadai énekes legújabb dalaival érkezik a legkisebbeknek szóló online popkulturális gálára.

A március 13-ról 14-re virradóan megrendezendő eseményen Bieber öt kategóriában is jelölt (ezzel ő idén a rekorder), így szinte biztos, hogy a show védjegyévé vált zöld trutymóból is kap majd egy jó adagot a nyakába. A kanadai énekes a legjobb férfi énekes és a legjobb dal kategóriájában is érdekelt (a Yummival), a legjobb együttműködés kategóriában pedig három számával is szerepel.

Forrás: Red Lemon Media

 

A sztár az Intentions és az Anyone című slágereivel fogja elkápráztatni az online gála nézőit, és azt is elárulta, milyen különleges helyet foglal el a KCA a szívében.

„A Kids’ Choice Awards volt az első díjátadó, amin szerepeltem.

Kiváló lehetőség ezért, hogy most itt mutathatom be az új dalaimat. Bár idén másmilyen lesz a műsor, a KCA mindig óriási móka, trutyiból pedig most sem lesz hiány” – nyilatkozta a sztár.

A Nickelodeon's Kids' Choice Awards -on a tinik legnagyobb kedvenceit díjazzák zenei, filmes, sport és egyéb kategóriákban. A sztárok jutalma a szobor mellé rendhagyó módon, hogy leöntik őket zöld trutyival. A Kids’ Choice Awards idei, virtuális gálájának házigazdája a Saturday Night Live oszlopos tagja, Kenan Thompson lesz, akit a nézők a Sok hűhó, valamint a Kenan és Kel című Nickelodeon-sorozatokból is ismerhetnek.

Forrás: Red Lemon Media

 

A szavazás a jelöltekre már elkezdődött, és egészen március 13-ig tart! Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a magyarok közül Dallos Bogi, Vanek Andor, Szomjas Jennifer és Bóna Bianka vetélkedik a rajongók kegyeiért. A gálát hazánkban március 17-én láthatják először a nézők, magyar hangalámondással. A magyar jelöltekre ezen a linken lehet leadni a voksokat. 


(via Red Lemon Media)