Kerülj cake-be!

A Kis Lépések Alapítvány évek óta szervez „Kerülj kékbe” címmel kampányokat az Autizmus Világnapjához (április 2.) kapcsolódóan, melyek célja, hogy felhívják a társadalom figyelmét az autizmussal élők nehézségeire, az érintettek egyre növekvő számára és a korai fejlesztés fontosságára.

Az alapítvány idei kampányának kiemelkedő partnerei Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, aki egy ízében és megjelenésében is egyedülálló kék süteményt alkotott meg, illetve Sárközi Éva festőművész, aki vászonra álmodta mindazt, amit a kék kampányok jelentenek.

Ez a gyönyörű festmény, a “Kerülj kékbe” kezdeményezések központi jelképévé vált. A kampányban további budapesti és Budapest környéki éttermek, cukrászdák is csatlakoztak, hogy még több ember kerüljön egy kis lépéssel közelebb az autizmussal élők világához és megtapasztalják: a MÁS nem kevesebb!

A kampány során az eladott desszertekből befolyt összeggel, a Kis Lépések Alapítvány fenntartásában lévő ABA Terápiás Központ bővülése támogatható. Egyszóval a fantasztikus kék desszertek abban is különböznek a többitől, hogy minden egyes kóstolással még több autizmussal élő gyermek fejlesztése valósulhat meg.

Kerülj cake-be! az alábbi helyeken és támogasd az autizmussal élő gyermekeket! 

Textúra étterem, Borkonyha, Kiosk, Solid, Két szerecsen, Béla, Mitzi, Ide, Tortaiskola, Khan étterem, Sáo étterem, Quí étterem, Édes Sári, Sulyán cukrászda Veresegyház, Gödöllő, Gombai cukrászda Veresegyház

További infókért látogassátok meg a Kis Lépések Alapítvány honlapját!