Kozmikus küldetések a hátsó udvarban

A Boomerang májusban érkező új sorozatának főszereplője Binky ügynök, a macska, aki barátaival: Gordon kutyával, Fluffy őrmesterrel, Gracie kapitánnyal, Nolával és Loo-val mindent megtesz, hogy megvédjék emberbarátaikat és önmagukat az intergalaktikus veszélyektől.

Binky, a teltkarcsú házimacska egy titkos szervezet, a PURST ügynökség tagja. Számos másik háziállattal dolgozik együtt, akik szintén ügynökök: küldetéseket teljesítenek, hogy megvédjék az embereket és az űrállomásukat (a házukat) az űrlényektől. Hatalmas feladat ez az állatkáknak, ám ők magasan képzettek és elszántak, no meg egy kicsit flúgosak is. Minden napjuk kalandokban, izgalmakban, bajtársiasságban és – ha idejük engedi – szundiban gazdagon telik.

A kanadai Nelvana által készített Binky ügynök Ashley Spires Binky the Space Cat című gyerekkönyvsorozatán alapul, és kevesebb mint egy évvel az eredeti premier után hazánkban is debütál. A fantáziadús szériát Közép- és Kelet-Európa-szerte a Boomerang tűzi képernyőre; a nézők első körben 24 epizódot láthatnak.

Szereplők

Binky – Binky a PURST űrmacskája. Számára az ügynökösködés nem munka, hanem küldetés! A magas presztízsű szervezet tagjaként mindent megtesz azért, hogy gazdáit megvédje a világűrből rájuk leselkedő veszélyektől. Még akkor is, ha emiatt ki kell hagynia a délutáni szundit. Binkyt mindenhová elkíséri plüss barátja, Ted, aki mindig kiváló hallgatóságnak bizonyul.

Fluffy – Fluffy őrmester a PURST alapítója és egyben vezetője. Páratlan tapasztalattal bír a földönkívüliek legyőzése és az emberek védelmezése terén. Az ügynököket a főhadiszállásról irányítja, időnként ő maga is részt vesz a küldetéseken.

Gracie – Gracie kapitány szakadatlan lelkesedéssel, kitartással és képességeivel vált a PURST magas beosztású ügynökévé. Kecses, sportos és kiváló lopakodó, akárcsak egy nindzsa. Látványosan ugrik a levegőbe, már-már lassított felvételben.

Gordon – Gordonnak saját űrbiztonsági felszerelése van (a póráza), így az emberek magukkal viszik az űrsétáikra. Éppen ezért az eb a többiek szeme és füle odakint. Ám sokszor elkalandozik, például a saját farkát kergeti ok nélkül, vagy visszahozza az emberek dobta labdákat.

Nola – Nola, a teknős illedelmes és félénk ügynök, akinek olykor bátorításra van szüksége, de igyekszik mindent beleadni. Nola nem a leggyorsabb, de szívvel-lélekkel teszi a dolgát. Kiváló csapattársként mindig tudja, mivel vidítsa fel a többieket, ha alábbhagy a lelkesedés.

Loo – Az imádnivaló hal nem szószátyárságáról híres. Mindig számíthatnak rá, ha röviden kell összegezni egy helyzetet. Az akváriumban élő Loo-t Nola szállítja mindenhová, és bármilyen vizes edénybe képes átugrani, legyen az váza, csésze vagy pocsolya.

A sorozatot keresd a Boomerangon mindennap 15:00-kor (ismétlés 6:00-kor)!