Kuflis pecsétet nyerhetsz a Pagonnyal

A gyerekkönyvkiadó új pályázatán egészen különleges kuflis ajándékok találnak gazdára.

A kuflik könyvről könyvre több gyereket és szülőt hódítanak meg utánozhatatlan humorukkal. A Pagony pedig most egy igazán különleges játékot indít az ovisok egyik kedvenc könyvsorozatával: a résztvevők saját, egyéni kuflis pecsétet nyerhetnek.

Így ezentúl minden (nem csak kuflis) könyvüket saját, névre szóló pecséttel láthatják el – de bármi mást is lepecsételhetnek! A kuflirajongó gyerekeknek a játékban való részvételhez csak

le kell rajzolniuk kedvenc kuflijukat, és megosztani a rajzot a Facebookon.

A nyereményeket a kiadó a rajzok készítői között sorsolja ki.

Forrás: Pagony

 

Sőt: a pecsét mellé minden nyertes még egy kuflis ajándékcsomagot is nyer, amiben könyv és kuflis társasjáték is lesz! A rajzokat február 17-ig várják, után pedig négy nyertest fognak kisorsolni. Minden további részletet a játékkal kapcsolatban itt találunk.

Két fontos dolog a rajzok megosztása kapcsán: a szervezők azt kérik, hogy a pályázók nyilvánosan osszák meg munkájukat, hogy ne csak az ismerőseik, hanem mások is láthassák. A posztot pedig meg kell jelölni a #kedvenckufli hashtaggel, mert a pagonyosok így tudják megkeresni az összes rajzot.


(via Pagony)

 

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu