Kulisszatitkok a Green családról

A Disney Channel új mesesorozata a vidékről, a nagyvárosba költöző Cricket Green és szerető családjának kalandjait mutatja be. A sorozat készítője Shane, és producere Chris Houghton elárultak néhány kulisszatitkot a Green családról!

1. EREDETILEG MÁS NEVE VOLT A SOROZATNAK
„Az elején Country Club volt a sorozat neve. Azt hittük, ez egy kis okos szójáték, de aztán mégsem tűnt annak. A sorozat egy vidéki családról szól, akik nagyvárosba költöznek, így azt gondoltuk ők olyanok, mint a vidéki emberek „klubja”. Elképzeltük, hogy ez a „klub” egyre növekszik, ahogy megismerik új szomszédjaikat – de ez a név valahogy mégsem illett a sorozathoz. Ha beírod Google-be a „country club” kifejezést, több ezer találatot ad ki. Mi egy kicsit mást akartunk. A Green család a nagyvárosban volt a válasz!” – mesélte Shane Houghton.

2. AZ ALKOTÓK GYEREKKORA ERŐSEN BEFOLYÁSOLTA A SOROZAT TÖRTÉNETÉT - Chris Houghton avatott be a részletekbe
„A Green Család a nagyvárosban nagy része a saját gyerekkorunkon alapszik. Remek volt vidéken felnőni, ahol eközben rengeteg dilis döntést hoztunk. Ezekből rengeteg történet került bele a sorozatba. A sorozatbeli nagymama épp olyan, mint a miénk: Alice nagymama bátor és aranyos, kívülről szupererős, belülről nagyon érzelmes volt.”

3. KÉSZÜLJ FEL RENGETEG ESZMÉLETLEN KALANDRA
Az első epizódban Cricket megpróbál kilőni egy csirkét a világűrbe. És ez még csak az őrületes kalandok kezdete. Az egyik epizódban van egy elátkozott kékszínű krumpli, ami a családot kísérti – mesélte Chris. Egy másik epizódban egy medve elszabadul a városban. Mi más történt még? Ja, van még egy másik rész, amikor a gyerekek nagymamája elveszíti a jogosítványát egy ütközés után. A gyerekeknek össze kell fogniuk, hogy visszaszerezzék az önbizalmát.

4. LESD MEG A HÚSVÉTI TOJÁSOKAT EGY KIS MÓKÁÉRT
Keresd éles szemekkel a titkos üzeneteket és az elrejtett húsvéti tojásokat. „Szeretjük a húsvéti tojásokat. Nem akarok sokat elárulni, de minden egyes epizódban vannak, amik közül néhányat könnyebb megtalálni, néhányat pedig nehezebb. Figyeljetek!” - mesélte kuncogva Shane.

5. BILL GREEN EGYIK UJJÁNAK HIÁNYZIK A FELE
„Ha jól megnézitek, Bill Green egyik ujjának a fele hiányzik. Vidéken nőttünk fel, így sok olyan gazdát ismertünk, akinek hiányzott egy ujja, vagy az ujjának egy része, szóval úgy döntöttünk, hogy a sorozatbeli Bill is ilyen lesz. Az egyik epizódban el is meséli majd, hogy pontosan hogyan vesztette el.” – vallotta be Shane.