Legendás rajzfilmhősök térnek vissza a Cartoon Network új sorozatában

A Cartoon Network decemberben vadonatúj rajzfilmsorozatot mutat be, amelyben új helyzetben találkozhatunk olyan ikonikus Hanna-Barbera-karakterekkel mint Foxi Maxi, Maci Laci, Turpi úrfi, Atom Anti, Magilla gorilla vagy Jonny Quest. Sokan több mint 30 év szünet után térnek vissza.

A sorozat címadója maga a város, Jellystone, ahol a közönségkedvenc rajzfilmsztárok megpróbálnak tanulni, dolgozni és együtt élni – már amikor az élet a rendes kerékvágásban zajlik, és nem történik semmi furcsaság. Maci Laci és Cindy Maci orvosként, Bubu asszisztensként, Foxi Maxi pedig a város polgármestereként tér vissza, de itt lesz velünk Nyegleó is a városatya munkatársaként, valamint visszatér a turpisságok koronázatlan királya, Turpi úrfi és bandája is.

Mindennap tartogat valami újat ez a város, ahol az összes klasszikus rajzfilmszereplőre jut valamilyen új szerep. Magilla Gorilla például a város rövidárusa, Jonny Quest pedig a helyi bowlingpálya üzemeltetője. Jellystone megannyi lakosa közül mindenki találhat magának kedvencet. A klasszikus szereplők a szülőknek nosztalgiát, míg a gyerekeknek újdonságot jelentenek, így az egész családnak tartalmas szórakozást ígér a széria.

A Jellystone fejlesztője az a C. H. Greenblatt, aki a Cartoon Network Chowder című sikersorozatának alkotója is. A sorozat a Warner Bros. Animation stúdióban készül, és a Magyarországon 2022-ben induló HBO Max streamingszolgáltatáson is elérhető lesz.

A Jellystone december 13-ától látható a Cartoon Networkön, hétköznap 18:20-kor és mindennap 12:45-kor.

További infókért ide klikkeljetek!

 

 

Beköltözött a magas kultúra a SZESSÖN próbatermébe. Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész mesélt a zenélés és az írás kapcsolatáról, hogy például Tinódi Lantos Sebestyén volt az első magyar slammer. Végül megpróbálkozott minden idők egyik legvitatottabb dobosának dobtémájával is.