Minden napra egy Meseboltos mese

A szombathelyi Mesebolt Bábszínház művészei a kialakult helyzetre való tekintettel online felületeiken szeretnék szinesíteni a színház nélkül maradt gyerekek mindennapjait, mesékkel és előadásokkal egyaránt.

A munka persze nem állt le a színházban, az új előadások folyamatosan készülnek, de addig is, amíg nem tudják közönség előtt bemutatni őket, két kezdeményezéssel is várja a színház a kicsiket.
Minden napra érkezik egy Meseboltos mese a színház művészeinek tolmácsolásában, amit a honlapon, a YouTube-csatornán illetve a Facebook-oldalon tudtok majd követni. De színházi előadás nélkül sem maradtok, hiszen a másik projekt a Bábszínház a nappaliban, melynek keretében több előadás teljes videófelvételét is közzéteszik, ezzel is pótolva a vasárnapi matinéinkat.

Megnézhetitek például Josef Čapek Történetek a kutyusról meg a cicusról című mesefüzérének legbájosabb és egyben legtanulságosabb epizódjait, Kirikou és a boszorkány történetét vagy Dániel András Kicsibácsi és Kicsinéni (meg az Imikém) kalandjait, és a többiek még érkeznek.

Figyeljétek a Mesebolt Bábszínház oldalait!

Facebook
YouTube
honlap