Mit nézzünk 1-én a családdal a tévében?

Hagyjátok ma egy kicsit tovább aludni a szülőket, és nézzetek filmeket! Levetítik Olaf karácsonyi kalandját, a Robotok című filmet és a Reszkessetek, betörőket is.

2018. január 1., hétfő

Marley meg én
Cool - január 1., 9.00
12 éven felülieknek ajánlott!

John és Jennifer Grogan beköltöznek első közös otthonukba. John azonban még nem érzi magát felkészültnek az apaságra. Barátja tanácsára örökbe fogadnak egy kölyökkutyát, hogy némi tapasztalatot szerezzenek a gondoskodásról. Marley, a tündéri labrador hamarosan katasztrófa sújtotta övezetté változtatja otthonukat.

Sam - Kismadár nagy kalandja
RTL Klub - január 1., 9.45
6 éven felülieknek ajánlott!

Yellowbird egy iciri-piciri kismadár, akinek semmi keresnivalója az elvándorló madár raj élén. A madár, aki soha nem tette ki a lábát fészekből, és nincs családja se, elindul, hogy egy saját családot találjon magának.

Olaf karácsonyi kalandja
HBO - január 1., 9.50
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Olaf csatlakozik Svenhez egy küldetésben a Walt Disney Animation Studios karácsonyi rövidfilmjében, az Olaf karácsonyi kalandjában, amiben feltűnik Anna, Elsa és Kristoff is. Az Emmy-díjas alkotópáros, Kevin Deters és Stevie Wermers-Skelton rendezésében és az Oscar-díjas Roy Conli (Hős6os) produceri közreműködésével készült animációs alkotásban felcsendülő eredeti dalokat Elyssa Samsel és Kate Anderson írta.

Khumba
Filmcafe - január 1., 10.10
6 éven felülieknek ajánlott!

Khumba, a kölyökzebra testét csak félig borítják csíkok, ezért babonás családja őt hibáztatja a szárazság miatt, ami a területüket sújtja. Khumba kiközösítve érzi magát és úgy dönt, hogy nem marad tovább csordájával. Útra indul, hogy megszerezze maradék csíkjait, annál a vízgyűjtőnél, ahol a legenda szerint az első zebra vált csíkossá. Azonban, hogy elérje célját át kell küzdenie magát a kegyetlen Phango leopárd vadászterületén. Útja során egy vadkan csapdájába esik, ahonnan Mama V, a csordáját elhagyó szabad akaratú gnú és Bradley, a ripacs strucc menti meg. Miután egy imádkozó sáska megmutatja nekik, hogy merre találhatják az ősi vízlelőhelyet, a duó csatlakozik Khumbázhoz, hogy együtt leljenek rá a biztonságot nyújtó vízre. A csapat kalandozása közben sok színes karakterrel találkozik: a zöld területet kereső vándorantilopokkal, a különleges túlélési képességekkel rendelkező bozóti nyúllal, egy csapat bolondos szirtiborzzal és a nyáját elhagyó magányos báránnyal. Khumba a különböző állatokkal való találkozások során felismeri, hogy a változatosság és sokféleség színesebbé teszi az életet és hogy valamely állat különbözősége az eddig gondolt gyengeség helyett éppen az állat erőssége is lehet.

Robotok
TV2 - január 1., 11.00
6 éven felülieknek ajánlott!

Rodney, az ifjú feltaláló emberi álmokat dédelget. Megelégelve a peremkerület rozsdás egyhangúságát, elhatározza, hogy szerencsét próbál Robot City fogaskerék-rengetegében. Nyakába veszi alkatrészeit, és elindul, hogy bemutassa találmányát példaképének, a nagy tervezőnek. Mire odaér, egy olajpuccs keretében a zsarnok Retesz vette át átveszi a hatalmat. Retesz minden olyan robotot be akar zúzatni, amelyik nem felel meg a legújabb előírásoknak. Ifjú hősünknek azonban helyén van az áramköre, és rozsdás barátaival harcot indít a zsarnok ellen.

Reszkessetek, betörők!
Mozi+ - január 1., 16.50
12 éven felülieknek ajánlott!

Kevin szülei egy igazi nagy családi karácsonyra készülnek - Párizsban. Az utazás körüli felfordulásban végül csak egyvalamit felejtenek otthon: Kevint. A hatalmas házban magára maradó kisfiú azonban cseppet sem bánkódik. Éppen, amikor már unatkozni kezdene két ügyefogyott betörő mászik be hozzá az ablakon. A srác nem ijed meg tőlük: százféle ravaszsággal és furfanggal úgy elbánik a rablókkal, hogy nemsokára ők is azt kívánják, bár utaztak volna inkább Párizsba.