Mit nézzünk 29-én a családdal a tévében?

Levetítik A Madagaszkár pingvinjeit, a Csodaországbant, a Voltot és a Hotel Transylvaniát.

2017. december 29., péntek

Eszeveszett birodalom
Viasat3 - december 29., 11.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Kuczónál nincs lazább uralkodó egész Dél-Amerikában: élvezi a gazdagságot, a hatalmat és a jó zenét. Aki pedig nem tetszik neki, azt egyik segédje szívesen kihajítja az ablakon. Legújabb terve: vízividámpark építése egy közeli napsütéses hegyoldalon. Hogy ott most még egy falu áll? A részletek nem érdeklik Kuczót. Az viszont nyilván érdekelné, ha tudna róla, hogy udvari boszorkánya, Yzma is a trónra vágyik. Ám a méreg, amit a varázslónő ütődött szolgája, Kronk kever a császár levesébe, nem tökéletes, és Kuczo véletlenül lámává változik. Menekülés közben pedig belekeveredik egy jólelkű pásztor, Pacha nyájába: Pachával csupán az a baj, hogy pont az ő faluját kellett volna lerombolni a vízicsúszda kedvéért. Miközben a császár igyekszik megszokni a lámaságot, és így visszajutni a palotába, a nyafka varázslónő és bamba szolgája elkapni szeretné őt. Pacha pedig maga sem tudja, mit tegyen. Segítsen a fenséges és nagyszájú lámának? Vagy jobban jár, ha magára hagyja a dzsungelben? 

Csodaországban
RTL Klub - december 29., 12.00
12 éven felülieknek ajánlott!

A történet egy különleges kislányról, Phoebe-ről szól, aki nem akar vagy nem tud szabályok szerint élni. Gondok vannak vele otthon és az iskolában is. Egyedül Miss Dodger dráma óráján viselkedik jól. Ezeken az órákon egy egészen új világot ismer meg: az iskolai színdarabban ő lesz Aliz, aki Csodaországba csöppen. A próbák pontosan ilyen csodaországot jelentenek neki, egy menedéket a szigorú szabályokkal teli világban. Phoebe sokat beszélget barátaival Csodaországról és arról, hogy "milyen jó az olyan világ, ahol nincs olyan sok buta szabály." Ott minden más. Jó lenne, ha a valódi világ is olyan lenne. Ha gondol az ember valamire, akkor nem kell sírnia. Ez csupán egy gondolat Phoebe-től és máris oda a lehangoltság.

Kémkölykök 4D: A világ minden ideje
Filmcafe - december 29., 12.40
12 éven felülieknek ajánlott!

Marissa Cortez Wilsonnak látszólag mindene megvan híres riporter férj, egy gyönyörű bébi és két okos mostohagyerek. Valójában Marissának igen nagy kihívást jelent, hogy Rebecca és Cecil pótmamájává váljon, hiszen a srácok nem igazán kedvelik őt. A férje, Wilbur pedig nem is sejti, hogy újdonsült neje egy visszavonult kém. 
Marissa világa fenekestül felfordul, mikor visszahívják régi állásába egy őrült gazfickó miatt, aki a világuralom megszerzésére tör. A fenyegetés közeledtével Rebeccát és Cecilt is bevonják az akcióba, így a gyerekek hamar rádöbbennek, hogy unalmas mostohájuk egykor szuperügynök volt, ezért a rivalizálásban nagymenő kölykök kénytelenek félretenni piszkálódó énjüket, és inkább éles eszükre hagyatkoznak a bajban.
Két veterán kémkölyök, Carmen és Juni Cortez, valamint néhány elképesztő kütyü segítségével talán képesek lesznek megmenteni a világot és összehozni családjaikat. 

Talpig zűrben 2.
Viasat3 - december 29., 12.50
6 éven felülieknek ajánlott!

Junior és Ben Mortville-be költözik, ahol az új házban Juniornak külön szoba jut. Ben lába előtt pedig szebbnél szebb nők hevernek. Már ő is érzi, hogy ideje lenne újra megnősülni, mert akkor Juniornak végre lenne anyja. Ezért, miközben Junior kétségbeesetten keresi helyét az új iskolában, Ben különböző nőkkel randizik. Junior azonban megint pokollá teszi a pótanya jelöltek életét, míg fel nem tűnik a színen egy elszánt anyajelölt, aki úgy véli, Junior jellemének az tenne jót, ha Bagdad egyik bentlakásos iskolájába költözne.

A Madagaszkár pingvinjei
Mozi+ - december 29., 14.35
6 éven felülieknek ajánlott!

A szuperkémek nem az égből pottyannak, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el - talán mert nyolc van neki. A pingvinek kénytelenek egyesíti erőiket egy földalatti szervezettel, az Északi Széllel, hogy együtt szálljanak harcba a közös ellenség ellen. A két cég munkamódszerei meglehetősen különböznek, de ha le akarják győzni ravasz ellenségüket, akkor mégis vállt vállnak, szárnyat szügynek vetve kell harcolniuk. Különben a világ furcsa változásokon mehet keresztül. 

Volt
RTL Klub - december 29., 16.00
6 éven felülieknek ajánlott!

Hol Volt, hol nem Volt, volt egyszer egy kutya, amely egy tévésorozat sztárja volt a kis gazdájával, Pennyvel együtt. A képernyőn nap mint nap megmentik a világot a gonosz Dr. Calico ármánykodásától. Két forgatás között azonban Volt egyszerű kutyaéletet él. Egyik nap véletlenül bezsuppolják egy szállítmányba és New Yorkban találja magát. Igazi kihívás vár rá, amikor elhatározza, hogy megkeresi a gazdáját. Rá kell jönnie, hogy ebben a világban másként működnek a dolgok, mint a tévében. Szerencsére Mici, a kidobott házimacska és T-Rex, a tévéfüggő hörcsög személyében alkalmi segítőtársakra akad. 

Madagaszkár 3.
SuperTV2 - december 29., 17.55
6 éven felülieknek ajánlott!

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek is csatlakoznak a komikus kalandhoz. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, amit átalakítanak - Madagaszkár stílusban. 

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak
TV2 - december 29., 18.50
12 éven felülieknek ajánlott!

Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat. A vámpírok fejedelme hétvégi bulit szervez a féltve őrzött, 118. születésnapját ünneplő kislányának. Erre meghívja a rémes kompániát, az élén Frankensteinnel és menyasszonyával, a múmiával, a láthatatlan emberrel és egy falka vérfarkassal. Az ünnepség vérbő, jó hangulatban telik, mígnem hátborzongató esemény történik: a kastélyba téved egy igazi, élő ember! Ráadásul fiatal, jó fej és megtetszik Drakula lányának. 

A gondozoo
RTL Klub - december 29., 19.10
12 éven felülieknek ajánlott!

Griffin, az állatkerti gondozó, aki úgy érzi, a munkája akadályozza a nagy Ő megtalálásában, ezért nehéz szívvel úgy dönt, felmond, de ezzel nagy hibát követ el. Egy szeretett állatkerti gondozó ugyanis nem hagyhatja el a pozícióját csak úgy, ahhoz a gondozottjainak is lesz néhány keresetlen szava. Amint az állatok értesülnek Griffin döntéséről, megszegik ősi esküjüket, és elárulják, hogy ők is tudnak beszélni az emberekkel. Amikor szép szóval nem tudják maradásra bírni barátjukat, üzletet ajánlanak. Ha marad, akkor megtanítják mindarra, amit a csajozásról tudni érdemes, és beavatják gondozójukat a párválasztás ősi, de főleg állati trükkjeibe.