Mit nézzünk hétvégén a gyerekkel a tévében?

Levetítik a Leharcolt oroszlánok című filmet, Bibi és Tina két történetét, a Toy Story-t és a Nagyon vadon harmadik részét.

2018. február 3., szombat

Madagaszkár: Állati szerelem
Tv2 - február 3., 8.00
12 éven felülieknek ajánlott!

A Madagaszkár-filmek jól ismert karakterei, Alex, Melman, Mary és Gloria együtt ünneplik meg a szerelmesek napját, azaz a Valentin-napot.

Leharcolt oroszlánok
RTL Klub - február 3., 12.50
12 éven felülieknek ajánlott!

A kis Walter számára semmi sem lehetne kiábrándítóbb, mint egész nyáron a flúgos nagybácsik farmján unatkozni. A furcsa rokonok még furcsább hóbortjai azonban idővel mégis felkeltik az érdeklődését. A postán rendelt afrikai oroszlán persze rögtön gyanússá válik Walter számára, így nyomozásba kezd: honnan lehet ilyen temérdek pénze a két elvarázsolt öregnek? Múltjuk ugyan titokzatos, de vajon igazak-e a hihetetlen pletykák, amelyek szerint a nagybácsik valaha bankrablók voltak.

Egy igazán csodás nap
Film+ - február 3., 15.30
12 éven felülieknek ajánlott!

Úgy látszik, nem kell ahhoz Jack Bauernek születnie az ember gyermekének, hogy egy igazán pocsék napja legyen. A 12 éves Alex úgy érzi, mintha minden nap bal lábbal kelt volna fel. A családja pedig meg van győződve róla - mivel nekik még soha nem volt rossz napjuk -, hogy Alex-szel van a bibi. Amikor Alex tudomására jut a születésnapi bulija előtt egy nappal, hogy a suliban egy másik srác szintén pont ugyanakkor tart partit, amelyre mindenki elígérkezett, kétségbeesésében azt kívánja: a családjának is legyen egy rossz napja.

Miről álmodik a lány?
Cool - február 3., 16.35
12 éven felülieknek ajánlott!

Daphne Reynolds arról álmodik, hogy egy napon megismerheti sosem látott édesapját, akivel édesanyja tizenhét évvel ezelőtt forgószélszerű szerelembe esett, ám a férfi szigorú arisztokrata családja miatt el kellett válniuk. Mivel Daphne nem hajlandó lemondani arról a régi álmáról, hogy kapcsolat alakuljon ki közte és régóta hiányolt apja között, 17. születésnapján hirtelen Londonba repül. Itt szembesül azzal, hogy édesapja nem más, mint Anglia egyik legismertebb politikusa, Lord Henry Dashwood. 

Bibi és Tina - A nagy verseny
m2 - február 3., 18.10
12 éven felülieknek ajánlott!

Bibi Tinánál tölti a nyarat, de sajnos a kastélyba váratlan vendég érkezik, Sophia személyében. Tina és Sophia féltékenyek egymásra Alex miatt, akit Falko internátusba akar küldeni. Az éves lóversenyre készülődés közben felbukkan Kakmann Fantasticoval, a gyönyörű fekete ló legyőzhetetlennek látszik. Ám a verseny napján súlyos titkokra derül fény, és így szerencsére sem Szókratész Zoknija, sem Alex nem hagyja el a falkensteini kastélyt.

Toy Story - Játékháború
HBO - február 3., 18.35
6 éven felülieknek ajánlott!

Andynek rengetek, játéka van, ám arra senki nem gondol, hogy ezek a játékok, ha senki nincs a közelbe életre kelnek. Köztük Woody, a vezér, ott van még Mr.Krumplifej, Rex, a dinoszaurusz, Guba, a malacpersely, és a többiek. Jól összeszokott csapat ez, ezért is lepődnek meg mikor új társuk érkezik. Buzz, egy csillagközi, ultramodern lézerharcos. Woody hamar vitába keveredik vele, és kipottyannak az ablakon, az utcán találják magukat. Össze kell fogniuk, hogy megküzdjenek a való világgal, és épségben visszajussanak Andy szobájába.

Los Angeles-i tündérmese
Cool - február 3., 18.40
12 éven felülieknek ajánlott!

Még hogy Hamupipőke csak a mesében létezik? Cseréljük az üvegcipőt mobiltelefonra, a tökhintót sportkocsira, a mesebeli királyságot pedig Los Angeles külvárosára, és kiderül, hogy a hol volt, hol nem volt most épp itt van. Amikor nem a gonosz mostoháját és mostohanővéreit kell elviselnie, akkor Sam egy étteremben takarít. Álmaiban a szép, szőke herceget várja, aki persze ott van az orra előtt. Vajon sikerül a modern Hamupipőkének észrevennie álmai lovagját és összeszednie a bátorságát?

2018. február 4., vasárnap

Annie
Film Mánia - február 4., 6.00
12 éven felülieknek ajánlott!

Annie tízéves, cserfes és tehetséges kislány az 1930-as évek Amerikájában. Mindenkit képes levenni a lábáról szellemes és értelmes csacsogásával. Miss Hannigan hírhedt árvaházában nő fel, amíg egy megtépázott pénztárcájú és hírű milliomos kiválasztja és meg nem hívja villájába néhány hétre. A milliomos, a szőrös szívű Oliver Warbucks vonakodva bár, de örökbe akar fogadni egy kisgyereket, hogy javítsa a róla kialakult negatív képet. Annie kedvessége és tehetséges énektudása leveszi őt is a lábáról.

Szabadítsátok ki Willyt!
Film+ - február 4., 9.25
12 éven felülieknek ajánlott!

Willy, az óceántól és családjától elszakított három tonnás kardszárnyú delfin (ismert elnevezése: gyilkos bálna) elenyésző számú hétvégi turistát kellene, hogy szórakoztasson a kisvárosi delfináriumban, amire azonban nem hajlandó a fogságban. A kőszívű tulajdonos be akarja zárni a show-t. Ekkor találkozik Willyvel Jesse, a tizenkét éves, igaz családi háttér nélküli utcagyerek. Gyorsan egymásra találnak, ám Willy még új barátja kedvéért sem hajlandó produkálni magát a nagyközönség előtt. A főnök most már hajthatatlan, s Willy elpusztítása mellett dönt, amit Jesse és az idomárok nem hagyhatnak. 

A csodálatos Pókember 2.
Viasat3 - február 4., 12.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Peter Parker, aki vörös-kék pókruhájában üldözi a gonoszt a nagyvárosi utcákon megígérte szerelme haldokló apjának, hogy kerülni fogja a lányt - és így gondoskodik a biztonságáról. Ám ez egyszer megszegi az ígéretét. Nem elég neki, hogy elkapjon minden bűnözőt, kevés a toronyházak fölötti, őrült tempójú száguldás és lendülés: Gwen nélkül már semmit sem ér az élete. Lehet, hogy meg fogja bánni: egy új szupergonosz ellenfél, Electro felbukkanása ugyanis minden eddiginél nagyobb veszélybe sodorja - és a múltjából is újabb, tisztázatlan emlékek kísértik. 

Nagyon vadon 3.
RTL Klub - február 4., 16.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Boog haverjai nem tudnak elmenni évi rendes hímtúrájukra, és a medve úgy dönt, hogy egyedül vonul el kikapcsolódni. Út közben egy vándorcirkuszba botlik, és egy hozzá megszólalásig hasonlító grizzlyt küld haza maga helyett, ő pedig színpadra lép. Az állati nagy bajok csak akkor kezdődnek, amikor a direktor úgy dönt, ideje hazatérni - Oroszországba! Elliot, McSquizzy, Mr. Weenie és a banda versenyfutásba kezd az idővel, hogy kiszabadítsák barátjukat, mielőtt a mamlasz művészmedve Szibériába kénytelen áttenni székhelyét.

Az arany iránytű
RTL II - február 4., 16.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Lyra, az árva kislány az oxfordi Jordan College neveltje, egyben egy párhuzamos világ lakója, amelyben a mindent átfogó Magisztérium sötét képviselői, az átkosok gyerekeket rabolnak. Az a hír járja, hogy az Északi-sarkon fekvő kísérleti állomásra viszik őket. Amikor Lyra legjobb barátja, Roger is eltűnik, a kislány megfogadja, hogy akár a világ végére is elmegy, hogy megmentse őt. 

Bibi és Tina - Elátkozva
m2 - február 4., 18.10
12 éven felülieknek ajánlott!

Falko grófot kirabolják, a rendőrség Greta Müller vezetésével nyomozásba kezd. Alex nem bízik a hatóságban, Tinával a saját szakállukra kérdezősködni kezdenek. Frau Martinnak anyagi gondjai vannak, ezért elfogadja Tarikék jelentkezését a lovas táborba, Bibi nagy örömére.. Kiderül, hogy egy titkos megbízó mozgatja a szálakat, ám csak az éves jelmezbálban derül fény a kilétére.

Jégkorszak
Tv2 - február 4., 18.55
6 éven felülieknek ajánlott!

Sid, a nagydumás, kétbalkezes kőkorszaki lajhár lekési a jégkorszak elől melegebb éghajlatra távozó társait. Szerencséjére összefut Manfréddal, a magának való, marcona mamuttal. Ráakaszkodik a biztonságot nyújtó nagydarab állatra, hogy aztán némi viszontagság után együtt találjanak rá egy magára maradt embercsemetére. Manfred és Sid komoly viták után elhatározzák, hogy visszaviszik a gyermeket a családjához. Útközben, nem éppen emberbaráti szeretetből, csatlakozik hozzájuk Diego, a kardfogú tigris is.