Mit nézzünk ma a tévében?

Szombaton levetítik A Pingvinkirályt, A dzsungel könyvét, Lilian hercegkisasszony történetét és a Táncoló talpak című filmet.

Toy Story - Játékháború 2.
Mozi+ - március 24., 7.30
6 éven felülieknek ajánlott!

Minő borzalom: Woodyt elrabolják! Számos rettenthetetlen és számtalan nagyon is rettenthető játék-pajtása, a félelmetes űrbigyó Buzz Lightyear vezetésével mentőexpedícióra indul. Ezúttal az igazi nagyvilággal kell szembeszállniuk: kamionokat térítenek ki útjukból, megostromolnak egy játékáruházat, megmentik Woodyt egy mániákus játékgyűjtő kezei közül, és Buzz Lightyear ősi galaktikus ellensége, a félelmetes Zurg sem ússza meg szárazon. 

Tappancsok
Paramount Channel - március 24., 8.20
12 éven felülieknek ajánlott!

Alex akár hétköznapi kisfiú is lehetne, ha nem tudna véletlenül egy elrejtett vagyonról, amelynek összege nem kevesebb, mint egymillió dollár. A gonosz és titokzatos Anja elrabolja Alexet, hogy segítségével a kincs nyomára bukkanjon. A fiú a rejtekhelyhez vezető információkat egy számítógépes lemezre mentette és azt kutyájára, PC-re bízta. A kutya feladata, hogy a lemezt eljuttassa Alex barátnőjéhez. A feladat nem egyszerű, de PC, az eb egyáltalán nem hétköznapi négylábú: elegáns, intelligens, minden helyzetben feltalálja magát és rendkívül kedves fajtája nőnemű egyedeivel.

Balerina
DIGI Film - március 24., 10.45
6 éven felülieknek ajánlott!

A Franciaország távoli csücskében, egy árvaházban élő kis Félicie-nek egyetlen szenvedélye van: a tánc. Legjobb barátjával, a feltalálói babérokra törő Victorral vakmerő szökési tervüket végrehajtva Párizs felé veszik az irányt, a fények városába, ahol éppen csak belekezdtek az Eiffel-torony építésébe! Félicie-re sosem tapasztalt küzdelmek várnak; legjobb formáját kell hoznia és tanulnia kell hibáiból, hogy valóra váltsa legvadabb álmát: ő legyen a párizsi opera prímabalerinája. 

Mázli a csodakutya
Paramount Channel - március 24., 11.55
6 éven felülieknek ajánlott!

Mázli megszökik gazdájától, és inkább szabadon, az utcán tengeti mindennapjait, egészen addig, míg bele nem botlik egy kedves családba, akik örömmel befogadják a kóbor kutyust. Molly, George, Tommy és Gail épp költöznek, egy csendes, nyugodt kis faluba teszik át székhelyüket. Ahogy megérkeznek, az új családtag azonnal akcióba lép, hogy megakadályozza a házi úr, Mr. Thorne gonosz tervét. 

A Pingvinkirály
DUNA Televízió - március 24., 13.55
6 éven felülieknek ajánlott!

Rex, a fiatal királypingvin nagy örömmel kalauzolja körbe a nézőt hazájában, az Atlanti-óceánon található, az Antarktiszhoz közeli Dél-Georgia szigetén. Megismerhetjük szülőhelyét, a Pingvin várost, valamint unokatestvéreit, Larry-t és Moe-t. Rex segítségével megismerjük a királypingvinek és más, itt élő állatok jeges, fagyos hétköznapjait. Rex kalandozása során nemcsak barátra talál, de a felnőtté válás nehézségeivel is megküzd. 

A dzsungel könyve
RTL Klub - március 24., 16.10
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Mauglit, a dzsungelben hagyott emberkölyköt farkasok nevelik fel. Amikor felcseperedik, Bagira, a bölcs párduc azt tanácsolja, költözzön sajátjai közé, az emberlakta faluba. Maugli azonban ezzel nem ért egyet, ezért inkább elmenekül és ezzel igazi kalandok egész sorát zúdítja a saját nyakába.
Jóban-rosszban vele tart újdonsült barátja: Balu, a medve, és lépten-nyomon olyan kiállhatatlan alakok nehezítik útját, mint Lajcsi, az orángután, Ká, a hipnotizőr kígyó és Sír Kán, a tigris. Maugli végül mégis megtalálja az utat az emberek közé, de nem emberi, hogy közben mi mindenen kell keresztülmennie.

Croodék
Kiwi TV - március 24., 18.05
6 éven felülieknek ajánlott!

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet. Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya - és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot. 

Lilian hercegkisasszony és a kis egyszarvú
m2 - március 24., 18.15
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Lilian hercegkisasszony, a kis tündér éjszakáról, éjszakára furcsa álmot lát. Két unikornis egy titokzatos jég-rengeteg fogságába kerül, és Lucy-t, a kis egyszarvút Lilian gondjára bízzák. Mindenki nagy szeretettel gondoskodik az egyszarvúról, kivéve Pepit, a disznót, aki folyton csak morog, és kiabál a kis unikornissal. Lilian és barátai elindulnak, hogy megfejtsék a titokzatos álmot. Elérkeznek Jég birodalmába, ahol mindenkit jégbe zár egy kisfiú. Lilian elhatározza, hogy kiszabadítja a foglyokat...

Táncoló talpak
Cool - március 24., 18.30
6 éven felülieknek ajánlott!

A császárpingvinek között egy senki vagy, ha nem tudsz énekelni. A kis Topi, befolyásos és nagyra tartott szülei bánatára, nem tud énekelni, így esélye sincs a boldog szerelemre. Ellenben még egy ilyen táncost, mint ő, nem hord a jég a hátán, ezért úgy határoz, boldogul, amivel tud, és neki vág az Antarktisznak. Hamarosan találkozik egy csapat másfajta pingvinnel, köztük Ramónnal, akit lenyűgöznek a kis pingvin tánclépései, és meghívják, hogy tartson velük. Új barátaival olyan kalandokba keveredik, amilyet a császárpingvinek még elképzelni sem tudnak. 

Az őserdő hőse
Film+ - március 24., 19.05
12 éven felülieknek ajánlott!

George, Tarzan késői utóda szenvedélyes szerelemre lobban a gyönyörű Ursula iránt. Felcsillan számára a modern városi élet kényelmének lehetősége, végül mégis úgy dönt, visszatér a dzsungelbe, hogy elűzze a könyörtelen orvvadászokat, és megvédje barátait: Ape-et, a bölcs majmot, Tookie Tookie madarat és Shepet, a megbízható elefántot.

Madagaszkár 3.
Mozi+ - március 24., 19.10
6 éven felülieknek ajánlott!

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek is csatlakoznak a komikus kalandhoz. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, amit átalakítanak - Madagaszkár stílusban.