Mit nézzünk szombaton a tévében?

Levetítik A szörny mentőakciót, a Harry Potter és a titkok kamráját, a Khumbát és a Babe második részét.

Tom és Jerry: Vigyázz, kész, sajt!
TV2 - április 14., 7.10
12 éven felülieknek ajánlott!

Amikor a világ legkedveltebb macska-egér duóját kipenderítik, mert porig rombolták boldog otthonukat, életük legvadabb kalandja vár rájuk: egy tévécsatorna világ körüli szuperversenye, amelyen a fődíj egy hatalmas csodapalota. A tévé főnöke csak ámul, amikor Tom és Jerry vad vágtája hatására egekbe szökik a nézettség. Régi jó ismerőseink szupergyors kocsikkal, víz alatti járművekkel, vízisível, sőt a fergeteges fináléban rakétameghajtású repülővel repesztenek!

Eragon
Mozi+ - április 14., 9.35
12 éven felülieknek ajánlott!

Galbatorix egyesével végez társaival, a hatalmas, varázserővel bíró Sárkánylovasokkal, majd leigázza Alagaesiát. Csakhogy egy kis faluban él még a sárkánylovasok rendjének egy leszármazottja. A fiatal Eragon és az utolsó sárkány, Saphira a nagy harcos, Brom segítségével harcba indul, hogy legyőzze a gonosz királyt és varázslóját, Durzát.

Család újratöltve!
Cool - április 14., 11.30
12 éven felülieknek ajánlott!

A nem túl nagy sikereket elért sportoló, Carlton édesanyja megbetegszik, ezért egy közös utazásra kényszerül baseball legenda édesapjával. Hogy elkerülje a veszekedéseket, Carlton barátnőjét is magával viszi a hosszú útra, ahol a felmerülő problémák ellenére lassan újra egymásra talál apa és fia.

Herbie Monte Carlóba megy
Mozi+ - április 14., 11.45
12 éven felülieknek ajánlott!

Herbie-ék a nemzetközi verseny amerikai résztvevői mellett kicsit furcsán érzik magukat a Ferrarik, Mercedesek, Maseratik, Porschék között. Ám meglátni és megszeretni egy pillanat műve, Jim azonnal beleszeret a verseny egyik résztvevőnőjébe, Diane Darcyba, Herbie pedig a kocsijába. Még el sem kezdődik a futam, amikor két tolvaj a közeli múzeumból ellopja a világ legnagyobb gyémántját. A rendőrség mindenkit átkutat a környéken, ezért a tolvajok Herbie benzintankjába rejtik a lopott kincset. Rossz hír, hogy a betörők felderítése éppen annak a magas rangú rendőrnek a feladata, aki az egész akciót kieszelte.

A Szörny mentőakció
Paramount Channel - április 14., 12.00
6 éven felülieknek ajánlott!

Üstökös Izmó a Baab bolygó hőse, akit mindenki tisztel tetteiért. Van egy öccse is, Elmó, aki egy kicsit józanabb gondolkodású, mint bátyja, nem olyan hűbelebalázs, és nem hág át egykönnyen szabályokat. Amikor Izmót egy újabb vészhelyzet kapcsán egy veszélyes bolygóra küldik, a szuperhős azonnal igent mond, és belesétál a gonosz Brutál tábornok csapdájába. Ezúttal Elmónak kell megmentenie őt, feleségével Kirával és kisfiával, Fürkével az oldalán. 

Asterix és Obelix: Isten óvja Britanniát!
Film+ - április 14., 12.35
12 éven felülieknek ajánlott!

Julius Caesar úgy dönt, hogy dicsőséges légióinak élén meghódítja a világ végén álló szigetet, Britanniát. Csak egy apró falu képes ellenállni a császárnak, ám gyengülnek az erőik. Kordélia királynő úgy dönt, hogy elküldi leghűségesebb szolgáját, Angoltapaxot, hogy kérjen segítséget a galloktól. Asterix és Obelix azonban meglehetősen elfoglalt, vezetőjük ugyanis rájuk bízta unokaöccsét, Kishippixet, hogy férfit faragjanak belőle, és még egyáltalán nem állnak nyerésre. 

Harry Potter és a titkok kamrája
Viasat3 - április 14., 14.40
12 éven felülieknek ajánlott!

Harry Potter nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Mindezt tetézi, hogy megjelenik nála Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falai között. Harry és Ron lekési a Roxfort Expresszt, amely visszavinné őket az iskolába, így a repülő autóval indulnak útnak, nehogy elkéssenek az új tanév kezdetéről. Harry csakhamar megint az érdeklődés középpontjában találja magát, ugyanis az iskolában új rajongói akadnak, köztük a Feketemágia-ellenes Liga professzora, Gilderoy Lockhart. Lockhart különös módon egyre gyakrabban mutatkozik Harry társaságában. De még Lockhart sem képes megállítani az új és minden eddiginél gonoszabb hatalmat, amely az iskolát fenyegeti. 

Khumba
Filmcafe - április 14., 18.00
6 éven felülieknek ajánlott!

Khumba, a kölyökzebra testét csak félig borítják csíkok, ezért babonás családja őt hibáztatja a szárazság miatt, ami a területüket sújtja. Khumba kiközösítve érzi magát és úgy dönt, hogy nem marad tovább csordájával. Útra indul, hogy megszerezze maradék csíkjait, annál a vízgyűjtőnél, ahol a legenda szerint az első zebra vált csíkossá. Azonban, hogy elérje célját át kell küzdenie magát a kegyetlen Phango leopárd vadászterületén. Útja során egy vadkan csapdájába esik, ahonnan Mama V, a csordáját elhagyó szabad akaratú gnú és Bradley, a ripacs strucc menti meg. Miután egy imádkozó sáska megmutatja nekik, hogy merre találhatják az ősi vízlelőhelyet, a duó csatlakozik Khumbázhoz, hogy együtt leljenek rá a biztonságot nyújtó vízre.

Ebadta focista
m2 - április 14., 18.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Pamacs látszólag átlagos kutya, a valóságban azonban nagy gondolkodó, gyakran életmentő, néha hősszerelmes, de leginkább profi futballista, aki eb létére úgy ad be, mint David Beckham. Az iskola csapata hamarosan le is szerződteti a páratlan ebet, aki egy megható és mulatságos történetben győzelemre viszi a lepukkant csapatot, majd szeretett gazdájának, a szégyenlős Joshnak segít nőügyekben, közben leszámol a helyi gonosz sintérekkel, és mindemellett meghódítja négylábú ladyje szívét.

Babe 2 - Kismalac a nagyvárosban
Filmcafe - április 14., 19.40
12 éven felülieknek ajánlott!

A pirospozsgás vidám kismalac fürdik a dicsőségben, miután kutyákat is megszégyenítve megnyerte a helyi juhászversenyt. Arthur gazda visszautasít minden ajánlatot Babe megvételére. Sajnos azonban súlyosan megsérül munka közben. Felesége, Esme nem bírja továbbvinni a farmot. A bankok könyörtelenül be akarják hajtani adósságaikat. Esme kénytelen a nagyvárosba utazni, hogy rendezze a farm sorsát. Babe és Esme az egyetlen olyan szállodába mennek, ahol háziállatokat is befogadnak. A környékbeli lakók azonban éppen akkor elégelik meg az állatokat és elszállíttatják őket. Babe elmenekül és megpróbál újdonsült kis barátai kiszabadításában segíteni.