Nézői segítségét kéri a gyerekszínház

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Center Színház koronajegy vásárlására buzdítja közönségét. Ezzel az intézmény életben tartása mellett akár rászoruló gyermekeken is segíthetünk.

A Center Színház csapata ún. magánszínház, azaz tevékenységüket kizárólag jegybevételből, illetve az utazó produkciók tiszteletdíjából finanszírozzák. Költségeiket mindez eddig is csak szűken fedezte, a koronavírus miatt kialakult helyzet folytán viszont az összes bevételük 60–70 százalékkal csökkent.

Mindez veszélybe sodorta a színház minden tevékenységét, azaz a játszóházat, az előadásokat, az utazó színházat, a gyerekkoncerteket és még Ricsi bohócot is. A jelenleg az intézmény rendelkezésére álló összeg nagyságrendekkel a fennmaradásuk biztosításához szükséges szint alatt van. A Center Színház ezért ún. koronajegyeket bocsátott ki.

Koronajegy vásárlásával a színház színészeinek, munkatársainak megélhetését és a Center életben maradását támogathatjuk. A koronajegy nem kidobott pénz, nem vész kárba, hiszen később felhasználhatjuk valamely szabadon választott mesejátékra vagy bábelőadásra. Koronajegyet természetesen akkor is válthatunk, ha egyáltalán nem akarunk gyermekszínházba menni: ebben az esetben átadhatjuk a jegyet hátrányos helyzetű gyerekeknek vagy családoknak.

„Minél több nézőnk/támogatónk tud így segíteni, annál nagyobb az esély rá, hogy átvészeljük ezt az időszakot, és a járvány elmúltával a megszokott derűvel, lendülettel és nyugalommal folytathatjuk elhivatott munkánkat” – fogalmazott a Center Színházat vezető R. Takács Richárd, vagyis Ricsi bohóc. A koronajeggyel kapcsolatos minden további tudnivalót itt találunk.


(via Center Színház)

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu