Rábaköz gyöngye videópályázati felhívás

A Magyar Kultúráért, Oktatásért Nonprofit Kft. videópályázatot hirdet óvodás vagy általános iskolás néptánccsoportok számára.

A pályázat célja a tánc, néptánc népszerűsítése, az amatőr tánc- és néptánccsoportok aktivizálása, motiválása. A versenyen óvodák ás általános iskolák amatőr tánc-/néptánccsoportjai indulhatnak. Egy pályázó egy alkotást küldhet be.

Pályázni olyan videófilmmel lehet, amelynek terjedelme nem több 6 percnél. A feladat pedig: az intézmény pedagógusa/néptáncoktatója készítsen egy rövid bemutatkozó kisfilmet, amiben a gyermekek néptáncot mutatnak be vagy tanulják a néptáncot.

A kép illusztráció! Forrás: Ryan Pierse / Getty Images

 

A videón jól láthatónak kell lennie a felvétel időpontjának, ami nem lehet korábbi idén február 1-jénél. A beküldési határidő május 20. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet. Minden beküldött alkotást kiraknak az Országos Mécs László Társaság Facebook-oldalára.

Az első helyezett oklevélben és 60 ezer forint alkotói támogatásban, a második oklevélben és 40 ezer forint alkotói támogatásban, a harmadik oklevélben és 20 ezer forint alkotói támogatásban, a negyedik pedig oklevélben és 10 ezer forint alkotói támogatásban részesül.


(via Gyermekjóléti Alapítvány)