Repülőbicikli először Európában

A hétvégén két új játékkal gazdagodott a kislődi Sobri Jóska Élménypark, így az idelátogatókat már közel ötven játékelem várja a Bakony szívében. Ezután már az Európában is egyedülálló Airbike-ra és Extrém hintára is felülhetnek a vállalkozó szellemű látogatók.

A bakonyi élményparkban rendszeresek a fejlesztések. A legutóbb átadott Megazipline pálya után most két új páratlan játékelem átadásával hívta fel magára a figyelmet. Az Európában egyedülálló Airbike egy kétszázötven méter hosszúságú, tizenegy méter magas függő bringapálya, ahol egyszerre tíz kalandor tekerhet át a levegőben a tó felett. A játékidő öt-tíz perc, összesen tizenkét bicikli várja a vállalkozó kedvű természetbarátokat. Az extrém hinta tizenegy méter magasból indul, amelynek kilenc méter a legmagasabb kilengési pontja. Az öt-hat perces játékidőt egy időben három bátor látogató tudja kihasználni.

A több mint tíz éves élménypark vezetősége folyamatosan nagy figyelmet fordít a jótékonykodásra. Minden évben vállalnak társadalmi tevékenységet, ezúttal a Csolnoky Ferenc Kórház számára ajánlották fel az aznapi bobozásból származó bevételt. Céljuk, hogy a saját eszközeikkel támogassák a járványhelyzetben a kórház dolgozóit. Ezen felül 100 000 Ft értékű ajándékutalványt adtak át dr Lippai Norbert főigazgató úrnak.

A híres betyárról, Sobri Jóskáról elnevezett kalandpark közel ötven féle játékelemmel és immár egyedülálló Airbike-kal és Extrém hintával várja a látogatókat. A 2009 júliusa óta üzemelő komplexumban sok más mellett drótkötélpálya, hajócsúszda, hófánk és bobpálya is színesíti a kínálatot. A játékok tervezésénél minden korosztály igényeire gondoltak, a legkisebbektől a felnőttekig, mindenki megtalálja kedvenc élményelemét.

A Bakony festői környezetében fekvő, harminchat hektár alapterületű komplexumot családok, baráti társaságok, cégek, kalandra vágyó fiatalok és idősebbek számára álmodták meg, amely igazi paradicsom minden adrenalinfüggő természetbarátnak. Szolgáltatásaik között többféle szálláslehetőség és széles gasztronómiai kínálat áll a többnapos kalandokat keresők rendelkezésére. Az élménypark így osztálykirándulásokhoz, valamint céges rendezvényekhez, családi eseményekhez (születésnap, esküvő) is alkalmas helyszínt kínál.

A közös játéktól a szervezetfejlesztésig, a park saját trénereivel minden felmerülő igényt kielégít. Az élményparkból bővebb információ a www.bakonyikalandpark.hu oldalon található.