Rezes Judit és Szabó Győző a Puskin Kuckóban!

Néhány hét és vége a nyárnak: ahogy minden ősszel, most is újraindul a Budapest Film családi programsorozata a fővárosi Puskin moziban, minden szombat és vasárnap, filmvetítésekkel, bábelőadásokkal és koncertekkel. Visszatérő és új vendégekkel – még a szokásosnál is több kuckós mozizással!

A koncerteken a sorozat sztárjai zenélnek majd a publikumnak: Gryllus Vilmos ősszel és télen is elhozza gitárját, érkezik a Kolompos – és karácsonykor a Rutkai Bori Banda rakja zenés ajándékát a fa alá. A Nefelejcs és a Fabula bábszínház két-két produkcióval készül a Kuckóba – és a Puskinban ebben az évadban mutatkozik be a Pagony Kiadó és a Jurányi Ház közös mesesorozata két előadással: októberben Rezes Judit és Szabó Győző Boribonról és a 7 lufiról, Tenki Dalma és Georgita Máté Dezső a hisztis királykisasszonyról mesél.

A Legkisebbek mozijának kínálatát bővítették a 2022-es őszi-téli évadra: lesz olyan programnap, amikor párhuzamosan két filmet is vetítenek. Egyet a kicsiknek és egyet a kicsit nagyobbaknak. Mások mellett vásznon hősködik a Mancs őrjárat, a kuflik, elvarázsol minket A tenger dala, megnevettet A kis kedvencek titkos élete, beiratkozhatunk a Mágikus állatok iskolájába – de természetesen az olyan magyar klasszikusok sem maradhatnak ki, mint a Vili, a veréb, a Szaffi, a Lúdas Matyi. És nincs Puskin Kuckó Bogyó és Babóca, valamint Lengemesék nélkül sem.

 

 

Ráadásul csodaszép új falidekorációt kapott, valamint újabb játékokkal és gyerekkönyvekkel bővült a mozi játszósarka is – hogy a koncertek, színházi előadások és a mozizás előtt is igazán kellemes legyen az időtöltés a Kuckóban!

A 2022-es program megtalálható a Puskin honlapján, ahonnan az új katalógus is letölthető, amely persze a moziban nyomtatott formában is elérhető! Jegyek a helyszínen és a netes felületen már vásárolhatók. Mindenkit várnak szeretettel!

Az online lapozható programfüzet itt találjátok!

További infókért klikkeljetek ide!