Ringat a víz

Idén nyáron is megrendezi a KÖSZI a Napvető mesetábort 1-4. osztályos gyerekek részére. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, készségfejlesztő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen hét során.

Az idei mottó: “Ringat a víz”, hiszen a forró nyárban nincs is jobb, mint egy hűsítő csobbanás.

Ha a valóságban nem is sikerül eljutni a tengerpartra, a tábor alatt képzeletben nagy hullámok közé és a víz mélyére utazhattok. Vajon mit lehet tanulni a régi hajósoktól, és hogyan győzhetitek le a félelmeinket? Miről mesélnek a mélytengerek lakói, hogyan válik gyógyítóvá a víz, és mi oltja igazán a szomjunkat? Ha kedvet kaptál a vizes kalandokhoz, és vonz a mesék világa, akkor tárt karokkal vár a KÖSZI Napvető mesetábora!

A KÖSZI Napvető mesetábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik még otthon alszanak a szüleikkel.

A szervezők célja, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. A tábor szerető közösséget épít, segít barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és mosolyt csalni a legfélénkebbek arcára is. A mesék világának felidézésével egy vidám utazásra hívnak, amely ötvözi a játékot, a mozgást, a zenét, a kézművesség örömeit. A kis vándorok biztosan boldogan térnek majd haza! 

A táborral kapcsolatos fontosabb információkat (költséghozzájárulás, táborleírás, technikai részleteket, jelentkezés, stb.) a KÖSZI honlapján találjátok.