Savale – Együtt 2021 rajzpályázat roma származású általános iskolásoknak

A Gyermekjóléti Alapítvány és a Savale – Együtt Roma-Magyar Együttélés civil szervezet országos tehetségkereső és tehetséggondozó rajz-, képzőművészeti pályázatot hirdet roma származású általános iskolás diákoknak.

Cél: a roma identitás erősítése, a roma-magyar együttélés elősegítése, a roma hagyományok, kultúra bemutatása az alkotásokon keresztül, tehetségazonosítás, tehetséggondozás, roma közösségek aktivizálása. Téma: család, roma-magyar együttélés, roma hagyományok, kultúra, barátság.

Pályázhatnak: roma származású diákok, saját készítésű alkotásokkal. Méret: A4.
Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek. Az alkotók törekedjenek a kreatív művészi technikák alkalmazására!

A kép illusztráció! Forrás: Eric Lafforgue / Art in All of Us / Corbis / Getty Images


Maximálisan beküldhető alkotás: 2 db / pályázó. Az alkotásokat .jpg fájlformátumban várják, e-mailben (csatolmányként, nem Google Drive-on és nem .pdf-ben!). Az alkotások jobb vagy bal alsó sarkában jól olvashatóan szerepelnie kell az alkotó nevének, osztályának, iskolája nevének és címének. Meghosszabbított beküldési határidő: 2021. október 4. E-mail: rajzpalyazat2015@gmail.com.

A pályázat első helyezettje

oklevélben és 4 ezer forintos vásárlási utalványban, a második helyezett oklevélben és 3 ezer forintos vásárlási utalványban, a harmadik helyezett oklevélben és 2 ezer forintos vásárlási utalványban, a negyedik helyezett oklevélben és ezer forintos vásárlási utalványban részesül,

az ötödik és hatodik helyezett pedig az oklevélen kívül könyvjutalmat kap. A szervezők ezenkívül tervezik, hogy a beérkezett és válogatott alkotásokból Savale – Együtt 2021 címmel (print) könyvet vagy e-könyvet jelentetnek meg valamikor idén július és november között.


(via Gyermekjóléti Alapítvány)

 

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu