Távoli világokba indulnak a Kalandra fel! visszatérő szereplői

Négy új különkiadás erejéig visszatér a Cartoon Network leghosszabb sorozata, az emlékezetes régi részeket pedig egy maraton során élhetik újra a gyerekek.

A Kalandra fel! a Cartoon Network leghosszabb és legsikeresebb saját gyártású rajzfilmsorozataként 2018-ban ért véget, tíz évad után, ám 2020-ra az HBO Max streamingszolgáltatásra elkészült négy új különkiadás, ami hazánkban a Cartoon Networkön látható először.

A Kalandra fel! Távoli világok című minisorozat négy 45 perces epizódból áll, amelyből a következő, az Obsidian április 24-én 14:55-kor debütál magyar szinkronnal. Az új rész mellett az első, a BMO ismétlése is látható lesz, ezeket pedig a csatorna közönségkedvenc maratonja, a Finn és Jake csodálatos utazása vezeti fel, amelynek epizódjait április 19-től egészen májusig mindennap 14:55-től sugározzák.

Forrás: WarnerMedia

 

A Távoli világok a Kalandra fel! ikonikus karaktereinek szentel egy-egy izgalmas új történetet, akik lakóhelyüktől, Ooo földjétől távoli helyeken élnek át új kalandokat. A BMO sztorija, hogy Finn és Jake önálló életet élő konzolját, egyben lakótársukat és jó barátjukat, Zizgőt a galaxis távoli zugába riasztják, ahol hatalmas vészhelyzetet kell megoldania. Sugárzás: április 25-én, május 1-jén és május 9-én 14:55-kor.

Az Obsidianban Marceline és Buborék hercegnő a káprázatos Üvegkirályság segítségére sietnek, ahol a vámpírlány elmereng zűrzavaros múltján, hogy legyőzze a királyságot fenyegető sárkányt. Sugárzás: április 24-én és május 2-án 14:55-kor, május 9-én pedig 15:45-kor.

A két utolsó részre viszont még várnunk kell egy kicsit:

a Wizard Cityről (amelyben Borsmentának a Varázslóiskolában töltött első napját láthatjuk, amikor is ártatlanul meggyanúsítják valamivel) és a Together Againről egyelőre csupán annyit tudni, hogy valamikor az idén kerülnek adásba. Utóbbi epizódban Finn és Jake tér vissza, hogy újra felfedezzék az őket összekötő testvéri köteléket és visszaemlékezzenek a legnagyobb kalandjaikra.


(via WarnerMedia)