Tedd szebbé a leginkább rászorulók karácsonyát!

2022-ben is számos fővárosi vonalon indult útjára a BKV ünnepi villamosa, idén azonban nem a megszokott fényruhájával, hanem adventi hangulatú belső díszítésével teremti meg a karácsonyi hangulatot. Ráadásul az ünnepi járat nagyon fontos küldetést is teljesít.

A díszítés része ugyanis egy QR-kód, amelyen keresztül az Oltalom Egyesület hajléktalanóvodáját támogathatod.

Az ünnepi díszben pompázó adventi villamos alkalmat kínál utasainknak, hogy adománnyal segítsék a leginkább rászorulókat. A villamoson a girlandok és hópelyhek mellet egy QR kód is a díszítés része, amelyet beolvasva az Oltalom Egyesület Dankó utcai hajléktalanóvodájának oldala nyílik meg. Itt különböző támogatási módok közül tudnak választani mindazok, akik szeretnék könnyebbé, szebbé tenni a legkisebbek karácsonyát.

 

Forrás: BKK - Budapesti Közlekedési Központ

 

Ha nincs lehetőséged utazni az Adventi Villamoson, de az Oltalom Egyesület hajléktalanóvodáját viszont szeretnéd támogatni, akkor klikkelj ide az adományozásért.

Az Adventi Villamos karácsonyig minden nap délután és este közlekedik kilenc különböző villamosvonalon. Itt megtaláljátok a menetrendet is, illetve a BudapestGO térképes felületén követhetitek, hogy hol jár éppen a karácsonyi villamos.

További infókért klikkeljetek ide!