Újévi újdonság: ajándék születésnapi belépő

Az ország első vidéki állatkertjének és egyetlen vidámparkjának kiemelt célja, hogy generációk közös szórakozását segítse programjaival, és minél könnyebben elérhetővé tegye szolgáltatásait legfőbb célközönsége, a családok számára.

Épp ezért a 3 év alattiaknak biztosított díjmentes belépés – amely egyedülálló a hazai állatkertek között – és a nagycsaládosoknak nyújtott árengedmény mellett a Nagyerdei Kultúrpark idén tovább bővíti a kedvezményezettek körét, miután 2022. január 1-től ingyenes születésnapi belépővel kedveskedik valamennyi 18 év alatti vagy 18. életévét éppen betöltő vendégének.

 

 

Az állatkerti és vidámparki belépésre egyaránt vonatkozó kedvezmény igénybevételéhez a jogosult személynek mindössze fényképes igazolványát kell bemutatnia a bejáratnál.

További infókért ide klikkeljetek!

 

 

Itt a SZESSÖN-bakiparádé, a 2021-es epizódok legviccesebb jelenetei! Okkal maradtak ki az eddigi adásokból: volt, hogy becsúszott pár baki, és volt, hogy el sem indult a kamera...

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu