Vadócokkal indul a nyár a Cartoon Networkön

A népszerű gyerekcsatorna júniusra különleges maratonnal készül, jönnek a Vadócok, akik csupa izgalmas felfedeznivalóval várnak, és ha ez nem lenne elég, akkor kedvenc gombaemberkéink is visszatérnek, méghozzá vadonatúj kalandokkal. Így aztán igazán vidáman indul majd a szünidő.

 

A Vadócok nyári kalandjai - maraton
június 13-tól hétköznap 10.25

Bátorság kell ahhoz, hogy felfedezzük az erdőt. De nincs semmi gond, a Vadócok segítségével az idei nyáron megannyi kalandban részesülhetünk, megfejtve az erdő titkait, megismerve a törzseket és szórakoztató időt töltve a barátainkkal. Töltsd a nyarat a Vadócokkal a Cartoon Networkön!

 

A Gombik! - új részek
június 20-tól hétköznap 15.25
ismétlés: hétköznap 6.55

Légy üdvözölve Gombifalván! Ezen az ősi, dinoszauruszokkal és beszélő fákkal benépesített vidéken élnek a Gombik, a nagyon apró gombaemberkék, akik nap mint nap hatalmas kalandokat élnek át! Ismerkedj meg Seth-tel, a 10 éves tudóspalántával, akinek a világ megismerése iránti kíváncsisága nem ismer határokat! Ő, a tesója Pascal, akinek mindene a művészet, húgai, az Ikrek és mamája, Dr. Nancy szüntelenül mókáznak, miközben felfedezik a körülöttük lévő vadvilágot!


Indítsd a nyarat a Cartoon Networkkel!

További izgalmakért ide klikkelj!