Augusztusban is irány a Bakonyi Szuperhősképző

  • HIRDETÉS

Nagy Kaland Napja után is programkavalkád a Sobri Jóska Élményparkban

A 2db családi belépőjegy nyertese:

Novsada

Votisky András

Nyerteseinknek gratulálunk, nyereményük átvételéről e-mailben értesítjük őket.

Egész nyáron pezseg az élet a Sobri Jóska Élmény- és kalandparkban. Idén júliusban a II. Nagy Kaland Napján ismét összefogtak ismert művészek, zenészek, közéleti személyiségek, hogy jelenlétükkel, Szuperhős versenyükkel ők is színesítsék azt a programot, amivel a Nagycsaládosoknak kíván segíteni a park.

-II. Nagy kaland napja szuperhősök

A július 6-i jótékonysági napra, száz nagycsalád kapott ismét meghívást. Az egész napos rendezvény célja, hogy kalandokhoz, élményekhez juttassanak olyan  nagycsaládokat akiknek nincs alkalmuk nyaralásra, hasonló programokon való részvételre.

Nem ez volt az első karitatív felajánlása és programja a kalandparknak, hangsúlyozta Jáger Balázs, aki azt is elmondta, hogy kötelességüknek érzik a támogatni a nehezebb helyzetben lévőket, ezért szeretnék ezt a rendezvénysorozatot, ezt a hagyományt folytatni és minden évben a Népesedési Világnaphoz és a kalandpark születésnapjához, július 11-hez kötni. Az egészséges életmódra és a szabadidő hasznos eltöltésének fontosságára is felhívó jótékonysági nap, a játékos testmozgás mellett, az egészséges táplálkozás fontosságára az Eisberg salátáival és a különleges saláta szobrok készítésével is felhívta a figyelmet.

A Nagy Kaland Napja után pedig pezseg tovább az élet a kislődi Sobri Jóska Élmény- és kalandparkban. A parkban, tucatnyi szórakozási lehetőséggel várják a látogatókat, többek között, HÓFÁNKPÁLYA, VIZIPUFFANCS, BOB, MEGAZIPLINE, DRÓTKÖTÉLPÁLYA ÉS ŰRKARIKA is kipróbálható.

 

A bakonyi betyár Sobri Jóska több, mint „Szuperhős”! Több, mint kalandpark, ezt garantáljuk!

Mindegyik sokféle szórakozást kínál, de ennyire sokrétű programkínálat bizonyára kevés helyen található. 

Augusztus 6-án a Petőfi örökkön élő figurájával találkozhatunk a parkban. A János Vitézben, szabadtéri színpadunkon Kukorica János és szerelme Iluska története elevenedik majd meg, amely hűségről, hazaszeretetről, szerelemről, honvágyról, vagyis életünk teljességéről szól. A két felvonásos színházi előadás főbb szerepeiben Pintér Tibor, Becz Bernadett, Várfi Sándor / Bencze Sándor, Lőrincz Andrea / Papadimitriu Athina, Mohácsi Márk, Pápai Kíra valamint a Szigetszentmiklósi Sziget Színház tánckara és musical stúdiójának növendékei játszanak.

Augusztus 11-én pedig az éjszaka szerelmeseit várjuk, amikoris Perseida éjszakai kalandparkozás lesz retro discoval. Ha több izgalomra vágysz, ha olyan bulira, amiben még nem volt részed, akkor a Sobriban a helyed. Bob, hajócsúszda, megazipline sötétben? Próbáld ki most és életed kalandját garantáljuk neked.

Tehát ha nincs még programod az elkövetkező hetekre? Nem tudod, hol töltsd a nyár további részét, akkor gyere a bakonyi szuperhős képzőbe szervezett programjainkra vagy csak úgy egy betyárkodásra. Nálunk egyre jobban dübörög a nyár és ha bátor vagy megannyi élményben lehet részed. A Sobri Jóska Élménypark a legjobb hely családi vagy baráti kirándulásokhoz. Foglald le szállásodat akár most azonnal.

 

Az augusztus 9-én éjfélig helyesen válaszolók közül két szerencsés Családi belépőt nyer a Sobri Jóska Élményparkba.

A Családi belépő  4db Sobri karszalag, amely magában foglalja a következőket: belépés a Sobri Jóska Élményparkba, drótkötélpálya (max. 3 óra), ejtőgép, hófánkpálya, elektromos gyermekautók, gokart pálya, lézerharc, vízi dodzsem, vízi gömb, 3 D karika, ugráló asztalok, bungy trambulin, mászófal, az erdő legmagasabb fájának megmászása, kisvasút, FBI akadémia, Nautic jet (hajó csúszda), Rotundo (körhinta, 4 éves korig), légvár, játszótér, vízi akadálypályák, tutajok, fűzlabirintus, sportpályák (foci- és röplabda pálya), erdei pihenőhelyek, állatsimogató, tűzrakó helyek, Hámori strand, Hámori vár- tízpróba, vízi rájder, vízi bicikli és az új vízi élménypark, 1 csúszás a bob pályán (Minden további csúszás a bob pályán illetve a megazipline pálya használata külön fizetendő (A karszalag csak adott napra érvényes).

A Megazipline egy játék igazi szuperhősöknek, akik nem félnek az észveszejtő magasságtól, az őrületes tempótól, és a repüléstől. Na de mégis, mi az a maximális tempó, amivel száguldhatunk a magasban?
A játék megfejtésének beküldési határideje lejárt.

Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás