Fesztiválakadémia játék

A Kokas Katalin és Kelemen Barnabás hegedűművészek által alapított Fesztiválakadémia, Budapest kiemelt eseménye lesz idén is! A Zeneakadémián és a Pesti Vigadóban június 10-16-ig magyar és nemzetközi sztárfellépőkkel minden este a kamarazene kerül a középpontba.

A páros belépő nyertese:

apcizotya​

Gratulálunk, a nyeremény átvételéről e-mailben küldünk értesítést.

 

A zenés színház történetében korszakalkotó jelentőségű A katona története június 10-én a Zeneakadémia Nagytermében elevenedik meg - a nyitókoncerten Mácsai Pál is színpadra lép.
Külföldi vendégek számára is unikális estét ígér a Világok hangja, népek zenéje című koncert, amelyen a magyar nép- és cigányzene fonódik össze a komolyzenével. Színpadra lép többek között a Söndörgő, a Kelemen Kvartett, ifj. Sárközi Lajos és zenekara, Komlósi Ildikó, José Gallardo, Pál István 'Szalonna' és bandája…
Unikális kamarazenei pezsgést ígér az a román és magyar népzenéből táplálkozó este, ahol a tüzes balkáni világ és a fiatal Kodály szenvedélyes kifejezőereje találkozik olyan világsztárokkal, mint Kelemen Barnabás, Andreas Brantelid, Fenyő László, Shai Wosner vagy a mindössze tízévesen debütáló Vilde Frang, aki mára a koncerttermek világának egyik legkeresettebb ifjú hegedűművésze.
Lesz egy igazán különleges és egyedülálló hangverseny is: a Széchényi Fürdőben többek között Händel Vízizenéjét hallgatva lehet része felejthetetlen élményben az exkluzív bérletet vásárló érdeklődőknek.
Korunk egyik elsőszámú hegedűművésze, Shlomo Mintz, a programsorozat záró hangversenyén karmesterként is bemutatkozik a magyar közönség előtt!

A Fesztiválakadémia esti koncertjei:

2017. június 10. szombat 19:45 Zeneakadémia Nagyterem - Átváltozások (nyitókoncert)
2017. június 11. vasárnap 19:45 Zeneakadémia Nagyterem - Beethoventől a lúdanyóig
2017. június 12. hétfő 22:30 Széchenyi Fürdő (esőnap június 14.) - Barokk a vízben
2017. június 13. kedd 19:45 Vigadó Díszterem - Klasszikusok Kelet-Európából
2017. június 14. szerda 19:00 Régi Zeneakadémia - Az I. Fehér Ilona Nemzetközi Hegedűverseny Gálakoncertje
2017. június 15. csütörtök 19:45 Vigadó Díszterem - Világok hangja, népek zenéje
2017. június 16. péntek 19:45 Vigadó Díszterem - Bachtól Kodályig

fesztivalakademia.hu

A játék:

Melyik közismert és nagynevű színészünk lép színpadra a Fesztiválakadémia 2017 nyitókoncertjén több világhírű muzsikus társaságában?
A játék megfejtésének beküldési határideje lejárt.

Nyeremény: egy páros belépő a fesztivál június 13-i Klasszikusok kelet-Európából című koncertjére.

Kövessen minket a Facebookon!

2017. szeptember 22.Stephen King legjobb cameói A 70 éves Stephen King számtalanszor felbukkant filmekben és sorozatokban.
x