Szuperhősök a Bakonyban!

  • HIRDETÉS

II. Nagy kaland napja a kislődi Sobri Jóska Élményparkban

A 2db családi belépőjegy nyertese:

Heindrich Janos

Bagladi Tamás

Nyerteseinknek gratulálunk, nyereményük átvételéről e-mailben értesítjük őket.


Egy kis Woodstock a Bakonyban, ahol mindenkit játékra hívnak július 6-án.
30 hektáron 30 játék árnyékában, második alkalommal találkozhatnak kicsik és nagyok, nagycsaládosok és Szuperhősök a Veszprém melletti Kislődön, az egész napos rendezvényen.

A tavalyi nagy sikerű, hagyományteremtő Nagy kaland napja után, idén ismét összefogtak ismert művészek, zenészek, közéleti személyiségek, hogy jelenlétükkel, Szuperhős versenyükkel ők is színesítsék azt a programot, amivel a Nagycsaládosoknak kíván segíteni a park.
A Nagy kaland napja a Sobri Jóska Bakonyi Kaland- és Élménypark kezdeményezése, mellyel hosszú távon országos összefogást kívánnak életre hívni.

A program célja, hogy kalandokhoz, élményekhez juttassunk olyan nagycsaládokat, akiknek nincsen módjuk, anyagi lehetőségük hasonló rendezvényeken, szabadidős kikapcsolódásokon való részvételre.
A Sobri Jóska Élménypark ezért meghív 100 nagycsaládot egy NAGY KALANDRA, ahol a Kalandpark játékait a meghívottak térítésmentesen vehetik igénybe. A kezdeményezés népszerűsítése érdekében ezen a napon számos kulturális, szórakoztató és interaktív program is lebonyolításra kerül. Többek között fellép az Alma együttes, izgalmas vetélkedőn mérik meg bátorságukat és ügyességüket az ország különböző hírességei, de látványos bemutatót tart az Országos Mentőszolgálat is.
A rendezvénnyel szeretnék felhívni a figyelmet a természetben eltöltött idő örömfokozó hatására, környezetünk szépségének megóvására, a közös játék összetartó erejére és a mozgás egészségmegőrzésben betöltött fontos szerepére.

Éppen ezért pl. a Szuperhős vetélkedőn a hírességek is kalandba keverednek!
Ott lesz többek között, Bebe, Kováts Vera, Nyertes Zsuzsa, Straub Dezső, Herczeg Zoltán, Erdőhegyi Brigitta, Temesi Bertalan, Szirtes Marcell, Ács Balázs, Pál Dániel, Pál Zsófi, Moór Bedy, Miss Bee- Bestiák, Szőlőskei Tímea, Erdélyi Tímea, Farkas Zsolti, Kárász Eszter, Farkas Gábor Gábriel és még sokan mások.
A parkban, tucatnyi szórakozási lehetőséggel várják a látogatókat, többek között, HÓFÁNKPÁLYA, VIZIPUFFANCS, BOB, MEGAZIPLINE, DRÓTKÖTÉLPÁLYA ÉS ŰRKARIKA is kipróbálható.
A bakonyi betyár Sobri Jóska több, mint „Szuperhős”! Több, mint kalandpark, ezt garantáljuk!
Mindegyik sokféle szórakozást kínál, de ennyire sokrétű programkínálat bizonyára kevés helyen található.  

A II. Nagy kaland napjának ezúttal is Óvádi Péter Veszprém város önkormányzat képviselője, frakcióvezetője a fővédnöke. A hivatalos, ünnepi megnyitón Jáger Balázs- Sobri Jóska Kalandpark ügyvezető igazgatója és Kapot Ildikó a NOE veszprémi elnöke mond beszédet.

 

A július 2-án éjfélig helyesen válaszolók közül két szerencsés Családi belépőt nyer a Sobri Jóska Élményparkba.

A Családi belépő  4db Sobri karszalag, amely magában foglalja a következőket: belépés a Sobri Jóska Élményparkba, drótkötélpálya (max. 3 óra), ejtőgép, hófánkpálya, elektromos gyermekautók, gokart pálya, lézerharc, vízi dodzsem, vízi gömb, 3 D karika, ugráló asztalok, bungy trambulin, mászófal, az erdő legmagasabb fájának megmászása, kisvasút, FBI akadémia, Nautic jet (hajó csúszda), Rotundo (körhinta, 4 éves korig), légvár, játszótér, vízi akadálypályák, tutajok, fűzlabirintus, sportpályák (foci- és röplabda pálya), erdei pihenőhelyek, állatsimogató, tűzrakó helyek, Hámori strand, Hámori vár- tízpróba, vízi rájder, vízi bicikli és az új vízi élménypark, 1 csúszás a bob pályán (Minden további csúszás a bob pályán illetve a megazipline pálya használata külön fizetendő (A karszalag csak adott napra érvényes).

 

Hányadik alkalommal rendezik meg a Sobri Jóska Élményparkban a Nagy Kaland Napját és mikor?
A játék megfejtésének beküldési határideje lejárt.