Láttál már egész estés GIF-et? És rocksztárokat a Madáchban?

Lassan elkezdhetünk bemelegíteni az új színházi évadokra, a szeptember beköszöntével pedig levezethetjük a nyári pörgést egy jó kis Rockfesztivállal a Madáchban hamarosan bemutatásra kerülő Rocksuli apropóján vagy a Vidéki Színházak Fesztiváljával a Pesti Magyar Színházban.

 

Vidéki Színházak Fesztiválja

2018. szeptember 3-9., Pesti Magyar Színház

A Thália Színházban zajló felújítási munkálatok miatt idén ősszel a Pesti Magyar Színház fogadja be a fesztivált, melynek keretében a hét nap alatt nyolc előadás várja majd a színházkedvelő közönséget. Többek közt a Három nővér érkezik Debrecenből, az "AHOGYTETSZIK" pedig Miskolc jelszava lesz.

Vígszínház új évad előadásai

2018. szeptember- október

Armin Petras német rendező Dragomán György Máglya című művéből készült adaptációt állít színpadra a 122. évadban, októberben pedig a Vígszínház mutatja be először Magyarországon Charlie Chaplin legnagyobb hatású művének színpadi változatát, A diktátort.

GIF – Girls in Focus - Lányok a fókuszban

2018. szeptember 12-15., MÜPA Fesztivál Színház

A Magyar Nemzeti Balett estje a kortárs repertoár gyöngyszemeiből ad válogatást, a női balettművészeket - sokoldalúságukat, erejüket, érzékenységüket - állítva reflektorfénybe.

Nyári Károly - Egy nyáron át

2018. szeptember 15., 20:00, Erkel Színház

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája ez év szeptemberében Egy nyáron át címmel, új albumot jelentet meg a rajongók nagy örömére. Az album zenei anyagát egy fergeteges lemezbemutató koncert alkalmával mutatja be a közönségnek.

Rockfesztivál a Madách Színházban

2018. szeptember 24. - október 17., Madách Színház

A Madách Színház 2018 szeptemberében, a Rocksuli című rockmusical bemutatójához kapcsolódóan Rockfesztivált rendez a Madách Színházban! A programsorozatban az alternatív vonalon az Anna And The Barbies-tól Müller Péter Sziámi AndFriends-ig, rocklegendák közül a Tankcsapdától Bródy Jánosig, mindenki mikrofont ragad.

Radnótiné Gyarmati Fanni naplója

2018. szeptember - december, Várkert Bazár

Az elmúlt évek egyik legnagyobb irodalmi szenzációja Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni 1935 és 1946 között írt naplójának megjelenése volt. Szinte a naplók kiadásával egy időben Hámori Gabriella színésznőben megfogalmazódott, hogy szeretne ebből a lenyűgöző anyagból előadást csinálni. A 2015-ben bemutatott előadás idén ősszel a Várkert Bazárban is látható.

Szikora - RGO- Jubileumi koncert

2018. december 18., 20:00, Papp László Budapest Sportaréna

Ballag a katona, Most kell, hogy nagyon szeress, Ki ölel majd át?, Ciao Marina és még hosszan sorolhatnánk Szikora Róbert és az R-Go slágereit. Az elmúlt évtizedekben mit sem kopott a dalok fénye. Az idén 65. születésnapját ünneplő Szikora Róbert egy fantasztikus jubileumi koncerttel ünnepel majd az Arénában.

Magyar Állami Operaház - Erkel Színház

2018/2019. évad

Most érdemes megváltani a szólójegyeit azoknak, akik ugyan nem vásároltak bérletet, mégsem akarnak lemaradni az Opera legnépszerűbb előadásairól a következő szezonban. Porgy és Bess, János Vitéz és Bánk Bán, Hófehérke és a hét törpe is várja az opera szerelmeseit.