13 gif, ami megmagyarázza, miért kedveljük Ryan Goslingot

Egyre nehezebb ellenállni Ryan Goslingnak, aki napjaink egyik legfelkapottabb színésze. Minél többet lát belőle az ember, annál nagyobb a veszély, hogy rajongóvá válik. Mutatjuk, hogy miért.

1. Vannak, akiken gyerekkoruktól fogva látszik, hogy arra születtek, hogy másokat szórakoztassanak. Ryan Gosling egy ilyen ember.

 

 

2. Sok férfi érzi úgy, hogy ciki táncolni, de Ryan Gosling a Kaliforniai álomban megmutatta, hogy jól is oda lehet rakni azokat a hosszú végtagokat, és lecsapott vállakkal is lehet menőn, sőt lazán táncolni.

 

 

3. Kevés színésznek áll ennyire jól a pimaszság, és ezt Gosling arcátlanul kihasználja.

 

 

4. Már a szeme se áll jól.

 

 

5. Jól áll neki a duzzogás, amit kevés férfi mondhat el magáról.

 

 

6. Nem eszi meg a reggeli pelyhet, akárhogy kínálják.

 

 

7. Öltönyös köcsögként is imádnivaló. Itt az Őrült, dilis szerelemben túráztatta Steve Carellt, és először ebben a filmben jöttek össze Emma Stone-nal, aki Carell lányát alakította.

 

 

8. Azóta akárhány filmben játszanak együtt, tökéletes közöttük a kémia.

 

 

9. Tavaly a világ összes nőjét levette a lábáról, annyira szépen megköszönte a Golden Globe-ot a feleségének, aki otthon nevelte a kislányukat, miközben a második gyereküket várta, és a rákbeteg testvérét támogatta, miközben ő a Kaliforniai álom forgatásán táncolgatott.

 

 

10. Hogy a Szárnyas fejvadász folytatását promózzák, csodálatos interjúkat adtak Harrison Forddal.

 

 

11. Tavaly egy tévéinterjúra magával vitte a kutyáját, George-ot, akinek punk fazonra volt nyírva a szőre, almát evett és zoknit viselt, hogy ne rágcsálja a lábát.

 

 

12. Nem fél hülyét csinálni magából.

 

 

13. Nem elég, hogy jól állnak neki a humoros szerepek, de az interjúkból kiderül, hogy tényleg kiváló a humorérzéke.

 

 

A gifek forrása: giphy.com