14 gyerekműsor hétvégére

A hétvégét Marley-val, Garfield-dal, Shrekkel, Zarafával, Demónával és Manccsal is töltheted, de lesz Kincses bolygó, Így neveld a sárkányodat és Holdfény királyság is!

2017. augusztus 12., szombat

Marley meg én: A kölyökévek
SuperTV2 - augusztus 12., 5.20
12 éven felülieknek ajánlott!

Emlékeznek még Johnnyra és Jennyre, a fiatal párra, aki egy tündéri labradorkölykön próbál felkészülni a gyermeknevelés nehézségeire? Vagy inkább Marleyre, aki pokollá változtatta az ifjú pár életét, és romhalmazzá a lakásukat? A világ legrosszabb kutyája most visszatér, hogy megmutassa, milyen csintalan volt már kölyökkorában. A barátjával, Bodi Grogannal hatalmas felfordulást okoznak egy kutyaversenyen. Marley túljár a többi kutya eszén, miközben szíveket rabol a maga egyéni és utánozhatatlan módján.

Összekutyulva
Mozi+ - augusztus 12., 8.30
12 éven felülieknek ajánlott!

Dave Douglas kerületi ügyész kapja a nagy botrányt kavaró ügyet, a tiltott állatkísérletekkel vádolt laboratórium védelmét. Egy véletlen folytán Dave megfertőződik a szupertitkos, genetikai mutációt előidéző szérummal, amelynek hatására kutyává változik. Miután a családja befogadja a feltűnően okos blökit, ő is szembesül végre a valósággal. Dave mit sem szeretne jobban, mint újra normális életet élni. 

Szörnyek az Űrlények ellen: A mutáns tökök inváziója
Mozi+ - augusztus 12., 10.35
12 éven felülieknek ajánlott!

A szörnyek éppen Halloween megünneplésére készülnek, amikor is új küldetést kapnak. Modesto-ba kell menniük, hogy kivizsgálják a földönkívüliek jelenlétére utaló jeleket. A nyomozás során pedig meggyűlik a bajuk a lábat növesztett tökökkel.

Will
Film+ - augusztus 12., 11.20
12 éven felülieknek ajánlott!

A 11 éves Will Brennan a világ egyik legnagyobb Liverpool drukkere. A dél-angliai fiúiskolában a sport iránti szeretete az egyetlen, amibe kapaszkodhat. Majd a semmiből egyszer csak feltűnik rég nem látott apja, Gareth, két jeggyel az év legnagyobb meccsére, az UEFA-Bajnokok Ligája döntőjére Isztambulban. Mikor épp útra kelnének, Will édesapja váratlanul meghal. A kisfiú elhatározza, hogy azért is elmegy a meccsre, hogy édesapja álmát beteljesítse.

Max
TV2 - augusztus 12., 14.45
12 éven felülieknek ajánlott!

Max speciálisan, katonai célra kiképzett kutya, amely Afganisztánban teljesít szolgálatot. Miután az egyik akció során a vezetője, Kyle Wincott tengerészgyalogos halálos sérülést szenved, Max képtelen feldolgozni a legjobb barátja elvesztését, és depresszióba esik. Hamarosan leszerelik, és a kutya visszakerül az Államokba, de kezelhetetlenné válik, egyedül csak Kyle tinédzser testvérével, Justinnal képes szót érteni. A család magához veszi a kutyát, ami alapjaiban változtatja meg Justin és Max életét.

Hanni és Nanni 3
m2 - augusztus 12., 18.15
12 éven felülieknek ajánlott!

Közeledik a záróünnepély. A lányok szorgalmasan próbálják a Romeó és Júliát. Mademoiselle Bertoux Nannit választja ki Júliának, bár összetéveszti Hannival. A darabhoz tévedésből egy fiúiskolát hívnak meg lányiskola helyett. Mindkét iker beleszeret egy Clyde nevű fiúba, aki csak később jön rá, hogy ketten vannak. Daniela is szemet vet rá, emiatt háborúság tör ki. Theobald igazgatónő rátalál régi szerelmére, és Mägerlein tanárnőnek is akad lovagja. A fiúk és lányok a drámából táncműsort csinálnak, amelyben Hanni, Nanni és Daniela játssza a főszerepet.

Garfield 2.
TV2 - augusztus 12., 18.55
6 éven felülieknek ajánlott!

Londonba utazik Garfield gazdája, Jon, hogy megkérje barátnője, az állatorvos Liz kezét. A lasagne-zabáló cicó persze nem hagyja annyiban a dolgot, és utána megy. Garfield találkozik a Herceggel, a királyi származású macskával, aki éppen akkor örököl egy kastélyt. Sőt, nemcsak találkozik, de helyet is cserélnek, így a hatalmas birtok Garfield otthona lesz. A világ leglustább macskája királyi ellátásban részesül, komornyikja van, és egész állatkertnyi négylábú szolgája és híve. Lord Dargis rossz szemmel nézi mindezt. Mivel ő a következő az öröklési sorban, el akarja tüntetni a(z ál)Herceget. 

2017. augusztus 13., vasárnap

Mancs
TV2 - augusztus 13., 15.10
6 éven felülieknek ajánlott!

Pejó Róbert rendező alkotását a világhírű magyar mentőkutya története ihlette, azonban a filmtörténete fiktív, a forgatókönyvet a képzelet szülte. A film tiszteletadás a világ összes mentőkutyája előtt, akik bátorságuknak és helytállásuknak köszönhetően gyerekek, nők és férfiak ezreinek életét mentik meg. A Mancs című alkotás egyben a magyar mentőkutyáknak is emléket állít. 

Holdfény királyság
Filmcafe - augusztus 13., 15.10
12 éven felülieknek ajánlott!

A New England partjainál fekvő szigeten, 1965 nyarán játszódó Holdfény királyság két 12 éves gyerek történetét meséli el, akik szerelmesek lesznek, titkos egyezséget kötnek és együtt a vadonba szöknek. Különböző hatóságok próbálnak a nyomukra bukkanni, vad vihar készül kitörni a partnál - és a sziget nyugodt közösségének élete a feje tetejére áll. 

Így neveld a sárkányodat könyvből
Prime - augusztus 13., 16.35
6 éven felülieknek ajánlott!

A Nagy Csarnokban Hablaty és sárkánytréner társai újoncként üdvözölnek téged. Indításként a tini vikingek és Bélhangos bemutatják neked elsődleges segédkönyvüket: A sárkányok kézikönyvét. Együtt elvisznek egy körutazásra a sárkányfajták bámulatos változatosságáról, a fiatal hősök közben pedig, hozzáteszik az újabb felfedezéseiket arról, hogy kell bánni velük.

Zarafa
m2 - augusztus 13., 18.15
6 éven felülieknek ajánlott!

A majomkenyérfa alatt egy idős férfi mesél a gyerekeknek. Maki, a tízéves, a rabszolga kereskedők kezéből megszökött kisfiú és Zafira, az elárvult zsiráf barátságának történetét. A zsiráfot az egyiptomi pasa küldte Franciaország királyának, X. Károlynak. A pasa Hasszánt, a sivatag hercegét bízta meg azzal, hogy az állatot Franciaországba szállítsa. Ám Maki elhatározza, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza ezt, és visszavigye az állatot a szülőföldjére. Megszökteti Zarafát, és ezzel egy kalandos utazás veszi kezdetét. 

A kincses bolygó
HBO - augusztus 13., 18.20
6 éven felülieknek ajánlott!

Jim Hawkins átlagos kamaszfiút egy nap utoléri a nagy kaland: megtalálja a kincses bolygó térképét, és egy habókos tudós, Doppler professzor társaságában nekivág a végtelen űrnek. Űrvitorlásuk legénysége azonban gonosz tervet forral. Jimék a kapitány és néhány hű embere társaságában még idejében elmenekülnek a lázadók elől, de tudják: Hosszú John Silver, a kiborg és rettegett kalózai addig nem tágítanak a nyomukból, míg meg nem szerzik a régi űrkalózok legendás kincsének térképét.

Shrek 2.
SuperTV2 - augusztus 13., 19.05
12 éven felülieknek ajánlott!

A tűzokádó sárkány és a gonosz Farquaad nagyúr legyőzése után Shrek, a zöld öklű öldöklő, mindenki kedvenc ogréja ezúttal élete legkeményebb diójával szembesül: el kell fogadtatnia magát apósával és anyósával. A nászutat követően Shreket és Fionát meghívás várja a lány szüleitől Túl az Óperencián birodalmába. Felkerekednek hát a levakarhatatlan Szamárral, hogy kilépjenek az ünneplő tömeg elé, csakhogy Túl az Óperencián még senki nem tudja, hogy a királylány a varázslat megtörtével kissé másképp változott meg. Harold, a király bizony másképpen képzelte lánya jövőjét - és a sajátját is. És itt lép a képbe a varázslatos hatalmú Jótündér, az "elbűvölő" Szőke Herceg, no meg a legendás bérgyilkos, Csizmás Kandúr. 

Demóna
RTL Klub - augusztus 13., 19.55
12 éven felülieknek ajánlott!

A gyönyörű és tiszta szívű fiatal lány, Demóna idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demóna azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is.