16 gyerekfilm rossz idő esetére

Ezen a hétvégén levetítik a Barátom, Knerten mindkét részét, megnézhetitek az Aranyhaj és a nagy gubanc, a Madagaszkár 3 és a Croodék című filmeket is.

2017. szeptember 30., szombat

Laura csillaga és az álomszörnyek
RTL Klub - szeptember 30., 5.00
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Egyik éjjel eltűnik Tommy plüss játékkutyusa. A gyerekek azt gyanítják, hogy a kis barátjukat az álomszörnyek rabolták el. Laura védőcsillaga segítségével a két gyerek elindul az Álmok Földjére, hogy megmentsék szeretett kiskutyájukat. A népszerű mesekönyv alapján készült legújabb Laura csillaga-rajzfilm segít a gyerekeknek megérteni az álmokat, és biztonságot nyújt a rémálmok ellen.

Aranyhaj és a nagy gubanc
HBO - szeptember 30., 7.45
6 éven felülieknek ajánlott!

Aranyhaj, a királyi pár elrabolt leánya egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal. Még soha nem tette ki a lábát a toronyból, és ha a boszorkányon múlik, örökre rab marad. Épp születésnapján toppan be váratlanul Flynn, a körözött bandita, aki az elveszett királylány fejdíszével szökésben van. Kényszerűségből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába. 

Egy bogár élete
Paramount Channel - szeptember 30., 13.10
6 éven felülieknek ajánlott!

Hangyasziget minden parányi lakója keményen dolgozik a megélhetésért. Életüket azonban megkeseríti a rendszeresen visszatérő sáskahad, amely az agyafúrt Szökken vezetésével védelmi pénzt szed tőlük, elszedik a hangyák télire összegyűjtött eleségének a nagy részét. A boly így épphogy csak kihúzza tavaszig. A kis Fürge megelégeli ezt az áldatlan állapotot, és szervezkedni kezd. A bogárvárosba megy, hogy segítő csapatot toborozzon. Harcos bogarak helyett azonban munkanélküli artistákba botlik. 

Scooby-doo és a Koboldkirály
Film+ - szeptember 30., 14.30
12 éven felülieknek ajánlott!

Micsoda kínos helyzet! Krudsky, a csaló bűvész ellopja Fűzfa tündérhercegnő varázserejét! Scooby-Doo-nak és Bozontnak meg kell állítani a tolvajt, különben mindenki rémséges halloween-szörnnyé változik. Hőseink felkerekednek a Zord Kaszás vasútvonalon és Halloweenföld fantasztikus világa felé veszik az irányt, hogy még éjfél előtt megszerezzék a Koboldkirály mágikus jogarát. Útközben találkoznak a hírhedt Fejnélküli Lovassal, a segítőkész Töklámpás Jackkel és egy ficánkoló seprűvel, ami még a túlvilágra is elrepíti őket.

Beethoven 4.
Viasat3 - szeptember 30., 11.55
6 éven felülieknek ajánlott!

Amikor Beethoven illemtudásbeli hiányosságait a Newton család már nem bírja tovább, a gyerekek titokban beíratják a kutyát egy kutyaiskolába. A történet Koldus és királyfi-féle fordulatot vesz Beethoven-stílusban, amikor egy séta alkalmával Beethoven elkószál a parkban, és összecserélik Michelangelo-val, a tökéletesen beidomított kutyával, aki kiköpött mása kedvenc hősünknek. 

Jégkorszak 2. - Az olvadás
Prime - szeptember 30., 17.00
6 éven felülieknek ajánlott!

Olvadni kezd a jégtakaró, a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik. Many, Diego és Sid kénytelenek szembesülni az igazsággal: csak napok vannak hátra az özönvízig. Az életet jelentő bárkáig rögös az út, hát még olyan új útitársakkal, mint Ellie, aki mamut létére oposszumnak képzeli magát, nem beszélve valóban oposszum testvéreiről, a mindig bajkeverő Ropszról és Eddie-ről. 

Barátom Knerten
m2 - szeptember 30., 18.10
6 éven felülieknek ajánlott!

A kemény, csintalan, gyors észjárású és bátor fiú, Lillebror új helyre költözött családjával, még nem ismer senkit, és csak a gallyból épített Knerten az egyetlen - képzeletbeli - barátja. Lillebror szülei egész nap dolgoznak, a fiúnak magának kell gondoskodnia szórakozásról, ezért Knertennel tölti az idejét, és ismerkedik meg a mindennapi élet izgalmával és drámájával. 

Madagaszkár 3.
SuperTV2 - szeptember 30., 19.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek is csatlakoznak a komikus kalandhoz. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, amit átalakítanak - Madagaszkár stílusban. 

2017. október 1., vasárnap

Hattyúhercegnő 4. - A trónörökös
SuperTV2 - október 1., 5.45
6 éven felülieknek ajánlott!

A Boszorkánymester a gonoszság szelleme, és az uralma alá akarja hajtani az egész világot. Ezért megváltoztatja az ősi kő feliratát, amelyik azt jósolja, hogy a Hattyúhercegnő fogja elhozni a Jóság Korszakát. Gonoszsággal vádolja meg a Hattyúhercegnőt, és saját szolgálatába állítja az evetkéket. Hatalma kiteljesítéséhez azonban meg kell szereznie a Ragyogó Követ. Amikor Derek és Odette magukhoz fogadják az árván maradt Alise-t, a Boszorkánymester elhatározza, hogy elraboltatja a kislányt, mert tudja, hogy a hercegi pár azonnal a megmentésére indul.

Útmutató madárfigyelőknek
Film Mánia - október 1., 9.50
12 éven felülieknek ajánlott!

A 15 éves David Portnoy, a madarak megszállottja, egy nap világrengető felfedezést tesz. Így aztán, apja esküvőjének napján elszökik otthonról, és barátaival hosszú útra indul, hogy beírja nevét az ornitológia nagykönyvébe.

A leleményes Hugo
Paramount Channel - október 1., 12.45
12 éven felülieknek ajánlott!

Az órás apja halála után az iszákos nagybátyja veszi magához Hugót. A nagybácsi eltűnése után az árva fiú titokban javítja a pályaudvar óráit, vigyázva arra, nehogy elcsípjék. A főinspektor ugyanis a lézengő gyerekeket lelencházba dugja. Szabad idejében Hugo az egyetlen örökségét, a különös gépembert, próbálja működésbe hozni, lévén meggyőződése, hogy az apja üzenetét hordozza. Amikor alkatrészt lop hozzá a pályaudvari játékboltból, a tulaj lefüleli a fiút. Az árus lányának azonban megesik a szíve rajta. Isabelle elhatározza, hogy segít neki. 

ÖcsiKém
TV2 - október 1., 15.20
12 éven felülieknek ajánlott!

Cody látszólag egyszerű hétköznapi srác. Hadilábon áll a matekkal, és ügyetlen a lányokkal. Senki sem sejti, még a családja sem, hogy valójában rátermett legényke: a CIA új programja jóvoltából ő Cody Banks, a titkos tini ügynök. Az álcázott nyári táborokban kapott kiképzésen a legújabb technikákkal is megismerkedett. Úgy vezet, mint egy autóversenyző, jártas a tudományokban és nagyon erős. Első küldetése Dr. Connors lányának meghódítása. Közel kell férkőznie ugyanis az apja kutatási eredményeihez, amelyre egy bűnbanda vetett szemet. Ennek segítségével akarják leigázni a világot. 

Narnia Krónikái - Caspian herceg
SuperTV2 - október 1., 15.25
12 éven felülieknek ajánlott!

A négy Pevensie gyermek egy esztendő elteltével visszatér arra a helyre, amelyet szeretnek. Meglepődve tapasztalják, hogy Narniában ezerháromszáz év telt el azóta, hogy itt jártak. A birodalom aranykora véget ért, a világot most a telmarinok uralják. A kegyetlen Miraz király Caspian herceg helyett a saját fiát akarja a trónra ültetni. A jogos trónörökös által vezetett lázadók szeretnék visszaállítani a rendet. A régi és új barátai oldalán Peter és testvérei is harcba szállnak, hogy visszaállítsák a birodalom régi fényét és dicsőségét. 

Croodék
Prime - október 1., 17.20
6 éven felülieknek ajánlott!

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet. Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya - és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot. 

Delfines kaland 2.
RTL II - október 1., 17.55
12 éven felülieknek ajánlott!

2011-ben egy delfin története megrázta a világot. A Clearwater Akvárium munkatársai befogadtak egy súlyosan sérült állatot, és egy kisfiú határozott közbenjárására művégtagot terveztek neki - ám ami ennél sokkal több: visszaadták az életkedvét. A habókos szakemberekből és lelkes amatőrökből álló csapat körül azonban azóta sem állt meg az élet - új történetük ismét hihetetlen, de igaz eseményeket beszél el: a főhős ezúttal is a különleges sorsú delfin, Winter, ám kerül mellé egy elárvult újszülött, és fontos szerepet kap egy sikeresen rehabilitált, az óceánba visszaszoktatott delfin, Mandy is. 

Barátom Knerten 2, Knerten nyomoz
m2 - október 1., 18.15
12 éven felülieknek ajánlott!

A Knerten a barátom 2 - az északi kultúrkörben rendkívül népszerű Anne-Cath Vestly gyerekkönyveiből készült sorozat második része. Lillebror édesanyja bicikli balesetet szenved. Éppen ez időben feltűnik a környéken egy új fiú az édesanyjával. A gyanús hölgy és egy megtalált autólámpa darab, éppen elegendő hőseinknek (Lillebror és Knerten), hogy nyomozásba kezdjenek. A nyomozás komoly bonyodalmakkal jár, de segítségükre siet egy lány és az ő ágacskája: Karoline. Az izgalmas nyomozás során új barátságok köttetnek, a végén pedig kiderül, hogy senki nem akart szándékosan rosszat, a család és a barátok pedig megvédenek a képzelt és a valós veszélytől is.