5 dögös csaj a Törtetőkből, akikre csorgathattuk a nyálunkat

Az HBO kultikus szitkomja egy teljesen öncélú, öntömjénező kísérlet volt, kvázi egy pasiknak szóló Szex és New York, így a sorozatot nem regulázták meg az elborult ötleteket és rendesen megpakolták tárgyként kezelt dögös nőkkel, akiket a filmsztár főszereplő vagy a lepattanókra rámenő haverok közül bárki rendre meg is kapott magának. Az ilyen korhatáros kalandok közül szemezgettünk és szedtük össze az 5 legjobb buxát.

Kate Mara

A lány, aki inkább E-vel kacérkodott. Sebaj, ilyen is kellett, különben csak egy röpke strigula lett volna Vince és a sorozat életében, így meg egy az egyben rögzült mindenkiben, mint szexi titkárnő. (Azóta már bizonyított, hogy sokkal többet tud ennél a tipikusan degradáló, dögös vörös karakternél, de most nem ez a lényeg.) Egy kicsit felkavarta E magánéletét, így a srácok tudták mivel piszkálni, szóval a foglalkozás elérte célját, plusz E sem lett a sorozat szerencsétlen egynumerás fazonja.

Emmanuelle Chriqui

A sorozatban csak Sloanként ismertük és E-vel voltak hol nagy szerelemben, hol nagy gyűlöletben. Akárhogy is, amikor Sloan a képernyőn volt, akkor rendesen odatette magát, mindig kipakolta az árut és megmutatta, hogy milyen eszelősen jó adottságokkal áldotta meg a jó Isten.

Carla Gugino

Naná, hogy a szakma legdögösebb pumáját is megkapta Vinnie, amikor Ari Goldtól megpattanva Amanda Daniels lett az ügynöke. Így legalább volt alkalmunk ennek a csodálatosan szép, kortalan, de amúgy 44 éves nőnek a bódító dekoltázsában fürdőzni, még ha csak elméleti szinten, a legvadabb álmainkban is.

Emily Ratajkowski

Ha van lista, ami dögös nőket vonultat fel, akkor abban ő benne van. Most sincs ez másként, hisz az idén kijött filmben ő volt a kulcsfigura. Na jó, csak egy gyerekes sértődöttséget sikerült generálnia, de nem is ez a lényeg… Emily Ratajkowski, emberek! Ez a két szó mindent elmond. Egy mozijegy árát vagy egy minden extrákkal televert DVD-t bőven megér, hogy őt láthassuk.

Sasha Grey

Az egykori pornós (most már művész) önmagát adta a sorozatban, így könnyen elcsábította hősünket, a falkavezért, aki rendesen meg is jelölte a területét. Igaz, a felnőttfilmes múlt ellenére semmit nem mutatott magából Sasha, de azért a piszkos fantázia és az internet feltúrása pont elég ahhoz, hogy elképzeljük azokt a bizonyos ágygimnasztikákat.

De persze nem csak ezektől a bomba csajoktól volt igazán menő a Törtetők, hanem mert lazán vendégszerepelt benne egy talicskányi hollywoodi híresség és egy kicsit talán még meg is mutatta, hogy milyen egy fényűzó élet Los Angelesben. Ja, meg még vicces is volt.