5 dögös csaj a Törtetőkből, akikre csorgathattuk a nyálunkat

Az HBO kultikus szitkomja egy teljesen öncélú, öntömjénező kísérlet volt, kvázi egy pasiknak szóló Szex és New York, így a sorozatot nem regulázták meg az elborult ötleteket és rendesen megpakolták tárgyként kezelt dögös nőkkel, akiket a filmsztár főszereplő vagy a lepattanókra rámenő haverok közül bárki rendre meg is kapott magának. Az ilyen korhatáros kalandok közül szemezgettünk és szedtük össze az 5 legjobb buxát.

Kate Mara

A lány, aki inkább E-vel kacérkodott. Sebaj, ilyen is kellett, különben csak egy röpke strigula lett volna Vince és a sorozat életében, így meg egy az egyben rögzült mindenkiben, mint szexi titkárnő. (Azóta már bizonyított, hogy sokkal többet tud ennél a tipikusan degradáló, dögös vörös karakternél, de most nem ez a lényeg.) Egy kicsit felkavarta E magánéletét, így a srácok tudták mivel piszkálni, szóval a foglalkozás elérte célját, plusz E sem lett a sorozat szerencsétlen egynumerás fazonja.

Emmanuelle Chriqui

A sorozatban csak Sloanként ismertük és E-vel voltak hol nagy szerelemben, hol nagy gyűlöletben. Akárhogy is, amikor Sloan a képernyőn volt, akkor rendesen odatette magát, mindig kipakolta az árut és megmutatta, hogy milyen eszelősen jó adottságokkal áldotta meg a jó Isten.

Carla Gugino

Naná, hogy a szakma legdögösebb pumáját is megkapta Vinnie, amikor Ari Goldtól megpattanva Amanda Daniels lett az ügynöke. Így legalább volt alkalmunk ennek a csodálatosan szép, kortalan, de amúgy 44 éves nőnek a bódító dekoltázsában fürdőzni, még ha csak elméleti szinten, a legvadabb álmainkban is.

Emily Ratajkowski

Ha van lista, ami dögös nőket vonultat fel, akkor abban ő benne van. Most sincs ez másként, hisz az idén kijött filmben ő volt a kulcsfigura. Na jó, csak egy gyerekes sértődöttséget sikerült generálnia, de nem is ez a lényeg… Emily Ratajkowski, emberek! Ez a két szó mindent elmond. Egy mozijegy árát vagy egy minden extrákkal televert DVD-t bőven megér, hogy őt láthassuk.

Sasha Grey

Az egykori pornós (most már művész) önmagát adta a sorozatban, így könnyen elcsábította hősünket, a falkavezért, aki rendesen meg is jelölte a területét. Igaz, a felnőttfilmes múlt ellenére semmit nem mutatott magából Sasha, de azért a piszkos fantázia és az internet feltúrása pont elég ahhoz, hogy elképzeljük azokt a bizonyos ágygimnasztikákat.

De persze nem csak ezektől a bomba csajoktól volt igazán menő a Törtetők, hanem mert lazán vendégszerepelt benne egy talicskányi hollywoodi híresség és egy kicsit talán még meg is mutatta, hogy milyen egy fényűzó élet Los Angelesben. Ja, meg még vicces is volt.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu