7 őrült történet a születésnapos Bill Murray-ről

Bill Murray nem csak a filmjeiben játszik előszeretettel bolondos figurákat, a ma 70 éves színész való életben is szeret meglepetést okozni a nagyközönségnek legendássá vált jelenéseivel. Ahelyett, hogy elvonultan élvezné a nyugodt nyugdíjas éveket, idegenek házibulijában mosogat és ismeretlenek legénybúcsújában oszt életvezetési tanácsokat.

1. A beszámolók szerint már nem egyszer látták a színészt, amint egy michigani szupermaketben kerekezett fel-alá egy gyerekbiciklin. Az egyik alkalommal “egy viharvert tűzoltóegyenruhát viselt oxigénpalackkal, de ez az én ízlésemnek már túlzottan szürreális volt”, mesélte egy szemtanú.

2. 2014-ben egy fiatal srác legénybúcsújába csatlakozott be teljesen hívatlanul, és szerencsére a hihetetlen történetről készült egy bizonyító erejű videó. Ebben éppen életvezetési tanácsot ad a vőlegény barátainak, ami röviden így szól: ha megtalálod álmaid nőjét, akkor mielőtt megkérnéd a kezét, járjátok körbe a világot, menjetek el olyan helyekre, ahová nehéz eljutni, és ahonnan nehéz kijutni, és ha még akkor is szereted, amikor leszálltok itthon a repülővel, akkor vedd el még a reptéren!

3. Ugyanebben az évben beállt harmadiknak egy fiatal pár esküvői fotózására.

4. Hét évvel ezelőtt a South by Southwest nevű filmes és zenei fesztiválon állt be a pultba, hogy kiszolgálja a bulizókat. Csakhogy bárki bármit kért, ő mindenkinek tequilát töltött, és az estét alaposan dokumentálták a bulizók Twitteren, Facebookon, Instagramon.

5. Amikor Skóciában járt egy golfverseny miatt, egy helyi kocsmában megismerkedett két norvég nővel, akik elhívták egy házibuliba. Bill Murray erre nem mondhatott nemet, sőt, a buli végén állítólag el is mosogatott.

6. Egyszer egy New York-i parkban csatlakozott egy fociszerű amerikai játékot játszó társasághoz, és a meccs végén közös fotóhoz pózolt a csapatával.

7. Régóta kering az interneten egy történet arról, hogy Bill Murray váratlanul elcsent egy sültkrumplit valakinek a tányérjáról, majd a meglepett fickónak csak annyit mondott szemtelenül: “úgysem fog hinni neked senki”. Azóta viszont egyszer lebukott ugyanezzel a trükkel, mikor fotó készült róla krumplilopás közben.


Ha még több különös történetet olvasnál Bill Murray-ről, netán a te házibulidban is megjelent váratlanul a színész, akkor menj fel a Bill Murray Stories nevű oldalra, ahová bárki beküldeti a saját történetét! Aztán ha nincs róla fotó, akkor vagy elhiszi az internet népe, vagy nem.

Forrás: NME

Címlapkép: Rich Fury/Getty Images