A csütörtök is tele van online programokkal, itt van hozzá a lista!

Karanténtorna, Maradj otthon Fesztivál, cirkuszi előadás, koncert és színházi közvetítés is lesz.

Tekergő mesetorna - élő közvetítések

március 26. 10h

A tekergő mesetorna célja, hogy óvodás, kisiskolás gyermekeknek, szüleiknek, pedagógusoknak segítséget nyújtson ebben a bezárt időszakban, lehetőséget egy kis kikapcsolódásra, mozgásra, ugyanakkor ötleteket adjon arra, hogyan lehet mozgalmassá tenni a mesélést. Meséljünk együtt! A mesetornákon Hajós Erika mesemondóval kalandozhattok majd. Az élő közvetítéseket itt tudjátok követni.

 

Bánkitó Online | Nyugalom

március 26. 10h

Az AdniJóga csapata elhozza Nektek a nyugalmat az önkéntes karanténba is. Most még nagyobb szükség van a stresszoldás, a befelé figyelés, és a mozgás jótékony hatásaira. A jóga, a meditáció és a relaxáció erejével szeretnének ebben segíteni nektek. Csatlakozz heti kétszer, kedd este és csütörtök reggel és próbáld ki otthon a gerincjógát, a dinamikus flow-t, a meditációt, a hangtálas relaxációt, és a gyerekjógát is, felnőtt szemmel! Link az eseményhez.

 

Online tesi

március 26. 11.30h

Testnevelés óra élőben minden hétköznap a Facebookon. Fél óra mozgás általános iskolás gyerekeknek. Legyen nálatok egy nagy alakú törölköző vagy polifoam, és 2 db fél literes palack vízzel töltve. Az órákat itt tudjátok követni.

 

Cirkusz+ LIVE

március 26. 15h

A Cirkusz+ a Fővárosi Nagycirkusz vírusprojektje, mely a kényszerszünet alatt sem hagyja a publikumot cirkusz nélkül. Az élő műsor alatt sok érdekességet tudhattok meg a fellépőkről, betekinthettek a kulisszák mögé, és még nyerhettek is! A műsort a cirkusz hivatalos Facebook-oldalán követhetitek.

 

Ciróka Gyerekjóga - online foglalkozás

március 26. 16h

A #maradjotthon szellemében az óvodai és iskolai helyszíni csoportos órák is elmaradnak. Hogy ne maradjanak a gyerekek játékos mozgás nélkül, ezért hetente egyszer jelentkezik a Ciróka Gyerekjóga online, élő foglalkozással. Mind az ovisok, mind a kisiskolások bátran belevághatnak, könnyen tudják majd követni a félórás jógát, de akár apa vagy anya is beszállhat a mókába. Kalandra fel, vár Jógaország mesés világa! LINK az eseményhez.

 

Bohemian Betyars Live Stream Vol. II

március 26. 17h

A stream linkjét az együttes FB-oldalán, a FB-eseményben, és az insta BIO-ban fogjátok megtalálni pár perccel a start előtt.

 

Móser Ádám erkélykoncert élő közvetítés

március 26. 17h

"Minden nap 17:00 órától rövid, élő erkélykoncerttel jelentkezem!
A rövid koncerteket az oldalamon, és remélhetőleg itt is sikerül majd megosztanom, arra kérek mindenkit, online kövesse ezeket, vigyázzunk egymásra, mindenki maradjon otthon. Minden nap játszom pár számot. Köszönöm! Vigyázzatok magatokra!" Link a koncerthez.

 

Wellhello #maradjotthonchallenge

március 26. 19h

DR BRS a Wellhellonak passzolta tovább a stafétabotot. Mindenki kíváncsian várja Fluor Tomi és DiazBeats bejelentkezését! A Wellhello Youtube-csatornája.

 

Weöres Sándor Színház: Szentivánéji álom

március 26-29. 19h

Mohácsi János a múlt évadban a Naftalint (illetve a fantasztikus "szekrény-ötletre" épülő Heltai-bohózat Mohácsi-féle változatát) vitte színre Szombathelyen. Hogy mi érdekli itt és most ebben a Shakespeare-vígjátékban? Íme, a válasz: "A múlt évadban úgy adódott, hogy két hetet próbáltam egy kaposvári osztállyal, mert kiesett egy kurzusuk - én meg éppen kéznél voltam, nem mentem el még Pécsre. Ott dobódott föl a Szentivánéji - mint téma. Na most én ezt a darabot nem szeretem - illetve nem szerettem soha. De eljutottunk Titániának egy nagymonológjához, amiben fölmerül, hogy amióta veszekszik Titánia meg Oberon, azóta elromlott az időjárás. Na, ez a szekrény a Szentivánéji álomban: hogy milyen az, amikor összecsapnak az elemek. Ez izgat most. Lenn az emberek dolgoznak, foglalkoznak apró-cseprő dolgokkal - fölöttük meg dúl a titánok harca." 1. felvonás: Youtube link; 2. felvonás: Youtube link

 

Az Én története

március 26. 19h

Csórics Balázs Online önálló-estje. Az előadás alatt végignézzük, hogy az Én (pontosan) milyen lépcsőkön megy végig, mire elérünk egy célt. Mert ezen az úton megy végig, mindegy milyen Célt tűzünk ki. Link az esthez.