A lényeg az izgalom

Egy jó katasztrófafilmhez azért kell néhány színész is, akiket aztán a rendező szépen megdolgoztathat a pénzükért, derül ki az alábbiakból.

Kalifornia elpusztul. Nem nagy ügy. Brad Peyton, a nyár elsöprő katasztrófafilmje, a Törésvonal (16E) (San Andreas, hazai bemutató: június 4.) rendezője a leglátványosabb filmet is egy gyors receptbe tudja sűríteni. „Azt mondogattuk a forgatáson: építsünk valami izgalmasat, és tegyük bele a színészeket” – mesélte a rendező. – „Ennyi volt a feladat: nagyon valóságosnak látszó, borzasztó helyzeteket létrehozni, és megnézni, hogy ki győz: a Rock vagy a természet. Egyszerűen a lehető legtöbb kaszkadőr trükköt, őrültséget és veszélyt akartuk lefilmezni a rendelkezésünkre álló idő alatt.”

„Nagyon csodálkoztam is” – ismerte be Carla Gugino, aki Dwayne Johnson feleségét alakítja a filmben. – „Igazi helyzetekben voltunk. Az efféle filmekben ez nagyon ritka: a színészeknek többnyire egy zöld vászon előtt kell grimaszolniuk. Most meg tényleg romok között, hajón, pincében kúsztunk-másztunk, úsztunk… már nem is értem miért, egy több emeletes zuhanást is bevállaltam. Kábelen persze. Olyan voltam, mint egy marionett… szerintem, a stáb hülyének nézett, hogy én csináltam. Csak Dwayne bíztatott.”

Forrás: IC Press

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu