A Marvel végez az X-Men Farkasával

Megtörtént, ami szinte fizikailag képtelenség, a Marvel képregényóriás úgy döntött, kiiktatja legnépszerűbb hősét, az adamantium karmú, öngyógyító Farkast, aki valójában Rozsomák.

Semmi sem tart örökké, és erre jó példa a Farkas sorsa, az X-Men univerzum legkarakánabb figurája, akire az egész film-franchise-t építették, és akinek a mozin kívül is van élete, hiszen képregényhős, akinek a mai napig is új kalandja vannak – azaz voltak. A Marvel úgy döntött, végez a Farkassal, akinek az angol neve Rozsomák, vagyis Torkosborz, de ez magyarul korántsem olyan férfias és rideg,, mint maga a karakter. Az X-Men filmekben Hugh Jackman által életre keltett mutáns eredeti neve Logan, Kanadában született, és mivel öngyógyító ereje és adamantium csontváza van, szinte elpusztíthatatlan volt, legalábbis eddig. A múlt héten azonban megjelent a Death of Wolverine #4 című füzet, amelyben elbúcsúznak a Farkastól – pont 40 éve, hogy először megjelent az újságosnál, még a Hihetetlen Hulk képregény egyik mellékszereplőjeként. A Logan halálához vezető négyrészes minisorozat lényege, hogy hősünk elveszíti öngyógyító erejét, és kiderül, hogy óriási vérdíjat tűztek ki a fejére, mire ő Kanadát, a Dél-Kínai-tengert és Japánt bejárva végül rálel a halálát akaró gonosztevőre – akivel új antihős kerül képbe -, majd a leszámolás során életét veszti. Halála nyilván az egész X-Men csapatot és a szerteágazó filmes francise-t is érinti, akárcsak Hugh Jackmant, akinek ezek után már nem kell újra barkót növesztenie, hacsak fel nem támasztják a farkast, ami a képregények és a film világában bármikor megtörténhet.

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu