A Megasztár is felszáll a nosztalgiavonatra

Visszatér a Megasztár Till Attilával a YouTube-on. Dalra azért nem fakad senki, a Partizán műsorában fognak nosztalgiázni a zsűri tagjai.

Till Attila az Instagram-oldalán jelentette be egy szelfivel, hogy december 27-én Megasztár-emlékadás lesz a Partizán YouTube-csatornáján. A fotón Gulyás Márton műsorvezető mellett Presser Gábor, Bakács Tibor Settenkedő és Falusi Mariann is szerepel. Presser és Bakács az első három évadban voltak a zsűri tagjai Pély Barnával, Pierrot-val és Somával együtt, Falusi pedig a hatodik és egyben utolsó évadban lett az egyik ítész.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés

Azt egyelőre nem tudni, az alapcsapat többi tagja is részt vesz-e a nosztalgiázásban, de Tilla azt írta a közösségi oldalon, hogy még többen lesznek. A poszthoz Lakatos Márk is hozzászólt, azt kifogásolva, hogy őt mint a produkció stylistját nem hívták meg, mire Tilla azzal reagált, hogy

Nem hívtak? Az nem jó. Akkor reklamáljunk.”

Megkérdeztük a TV2 sajtósát, hogy van-e ehhez a projekthez a csatornának bármilyen formában köze, illetve hogy egyeztetett-e velük a Partizán stábja. Amint reagálnak, frissítjük a posztot.

A Megasztár a TV2 saját tehetségkutató műsora volt, amely formátumát tekintve 2003 és 2006 közt az ITV1 brit tévécsatorna Pop Idol című műsoráéhoz hasonlított. Országos felhívást tettek közzé, majd a válogatást követően a döntőbe jutott előadók közül a nézők és a zsűri együtt választották ki az „Év hangját”, akit lemezszerződéssel és értékes nyereményekkel jutalmaztak. Az első évad nyertese Tóth Vera lett Oláh Ibolyát megelőzve, a másodikban Molnár Ferenc „Caramel”, a harmadikban Rúzsa Magdi, a negyedikben Király Viktor, az ötödikben Tolvai Renáta míg az utolsóban Radics Gigi lett az év hangja.

A TV2 is tartott már egy komplett megemlékezés-sorozatot a Megasztárról 2014-ben, a műsor indulásának 10. évfordulóján

Nem ez az első alkalom, hogy a Partizán is felszáll a vírusjárvány idején divatba jött reunionhullámra (épp ma számoltunk be a januárt elején érkező Harry Potter-emlékadásról), tavaly december 28-án a Heti hetes sztárjait terelték össze egy beszélgetésre – az a videó már túl van az egymilliós nézettségen.

 

A port.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.