A Netflixen terrorizálja a gyerekeket a csúnya és gonosz Emma Thompson

Roald Dahl klasszikus meseregénye új verzióban kerül a nézők elé.

Roald Dahl 1988-ban megjelent meseregényéből, a Matildából már készült egy adaptáció, 1996-ban Danny DeVito rendezte meg (Matilda, a kiskorú boszorkány), hamarosan pedig érkezik az új verzió a Netflixre, amiben már énekelnek is. Matthew Warchus filmje a saját, 2010-ben bemutatott musicalén alapul, amely megjárta a Broadway-t és a West Endet is, és rengeteg elismerésben részesült, többek közt 5 Tony-díjban.

A filmverzióban Alisha Weir alakítja Matildát, a telekinetikus képességekkel rendelkező kislányt, aki a szörnyű szülei elől a fantáziájába menekül. Számíthat a tanárnőjére, Miss Honey-ra (Lashana Lynch) is, a Crunchem Hall néven ismert iskola igazgatója, Miss Trunchbull azonban már nem olyan kedves. Őt alakítja a felismerhetetlenségig elmaszkírozott Emma Thompson, aki már az előzetesben is nagy élvezettel gonoszkodik.

A dalok természetesen az eredeti színpadi darabból származnak, Tim Minchin egyik szerzeménye (Revolting Children) a trailerben is hallható.

Via: EW

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu