A PORT.hu is rákészült a foci Eb-re, mutatjuk az újdonságokat!

Elindult a sPORT blogunk, és a címlapunk legtetején most már a meccsek kezdési időpontja is azonnal megtekinthető.

Több szempontból is rendhagyó labdarúgó-Európa-bajnokságot bonyolít le az idei esztendőben az UEFA, azaz az Európai Labdarúgó Szövetség. A világméretű koronavírus-járvány miatt ugyanis eleve egy évvel később kerül csak megrendezésre a rangadók rangadója a tervezettnél: eredetileg 2020. június 12. és július 12. között a csaptak volna össze egymással Európa legjobb férfi labdarúgó-válogatottjai, de végül június 11. és július 11. között zajlik le a nagy esemény – 2021-ben, Euro 2020 címmel. Az Eb története során először nincs konkrét házigazdája az eseménynek. A nyitómérkőzést a római Olimpiai Stadionban játsszák, az elődöntőt és a döntőt pedig a londoni Wembley Stadionban, de lesz majd meccs Budapesten, Münchenben, Szentpéterváron, Koppenhágában, Bukarestben, Amszterdamban, Sevillában, Glasgow-ban és az azerbajdzsáni Bakuban is.

Forrás: Getty Imige

 

A labdarúgó-Európa-bajnokság idejére (és azon túl is) a PORT.hu címlapja is megújul! A legfelső tartalmi dobozban a következő napokban-hetekben az egyes mérkőzések kezdési időpontjai lesznek láthatóak napszakos bontásban, természetesen azoknak a tévécsatornáknak a logóival, amelyek közvetítik az adott meccset.

Forrás: Forrás: Port.hu

 

Emellett elindult a PORT.hu saját sPORT blogja is, ami szintén a címlapról kattinthatóan kínál majd minden napra új és izgalmas tartalmakat a sportbarátoknak. Az első posztból például olyan érdekességeket tudhat meg a kedves olvasó, mint hogy melyik ország jutott anno Eb-döntőbe úgy, hogy a döntetlenül végződő összecsapás után nem volt sem hosszabbítás, sem büntetőpárbaj, hanem csak egy pénzfeldobás, vagy hogy ki is volt az a bizonyos „orosz párduc”.

Jó olvasást, jó szurkolást! Hajrá magyarok!

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu