A Sziklának van egy rendőr hasonmása, és ennek a Szikla nagyon örül

Dwayne „The Rock” Johnson alteregója egy alabamai rendőrőrsön dolgozik, és a hír a világsztárhoz is eljutott.

Alaposan meg szoktak lepődni azok a gyanútlan civilek, akik az Alabama állambeli Morganben összefutnak Eric Fields hadnaggyal, a rendőr ugyanis pont úgy néz ki, mint Dwayne Johnson.

A férfivel a Weekend Express munkatársa interjút is készített, ahol elmesélte, hogy munka közben sokan kérnek tőle szelfit, sőt olyan is előfordult, hogy egy baleset helyszínén, a kiérkező tűzoltókkal kellett fotózkodnia. Fields, akinek még a hangja is teljesen olyan, mint a Szikláé, gyerekként kaszkadőr szeretett volna lenni, ezért ha megkeresnék, hogy legyen Johnson dublőre, elgondolkozna az ajánlaton. Kiderült az is, hogy a felesége egyáltalán nem bánja, hogy ennyi figyelem irányul a férjére, sőt ő talán még jobban is élvezi a szituációt.

A hír a Sziklához is eljutott, aki közölte a 15 millió követőjével, hogy a hasonmása sokkal menőbb, mint ő, megköszönte neki a rendőrként végzett munkáját, és azt írta, hogy egyszer szívesen leülne vele egy italra (ennek örömére betaggelte a saját tequilamárkáját), és meghallgatná a sztorijait.

via: Uproxx