A világ legjobb nője visszatér!

Az ukrán születésű Mila Kunist rendszeresen szavazták meg a világ legszebb nőjének, majd szült egy gyereket Ashton Kutchernek, de most visszatért a Rossz anyák egyikeként, mintha mi sem történt volna.

Milena Markovna Kunis. 1983-ban született az akkor még a Szovjetunióhoz tartozó Ukrajnában, szülei - édesanyja Elvira fizikatanár, édesapja Mark Kunis gépészmérnök - 1991-ben kivándoroltak az Egyesült Államokba és Los Angelesben telepedett le. Mivel nem beszélte a nyelvet, mindent az alapoktól kellett megtanulnia. Mila úgy emlékszik vissza azokra az évekre, mintha vak és süket lett volna egyszerre.

Mila Kunis kilenc éves volt, amikor találkozott az első és aktuális menedzserével, Susan Curtisszel a Beverly Hills Studionál. Kezdetben katalógusokban és tévé reklámokban szerepelt (Mattel's Barbie Doll és Payless Shoes, astb.), majd a Guess? reklámarca lett. Első televíziós szerepe a  The John Larroquette Show szappanoperában volt 1995-ben, ezt követően rengeteg mellékszerepet kapott. 1998-ban jött az Azok a 70-es évek - show című sorozat, ahol, hogy megkapja a Jackie Burkhart szerepét, azt hazudta, hogy már betöltötte a 17. életévét - alig 14 volt. A szerepért még Teen Choice Award-ra is jelölték, de nem kapta meg. Következő jelentős szerepét egy animációs sorozatban kapta, a még ma is futó nagyszerű Family Guyban, ahol a mindenki által utált Meg hangját adta – és amiért már több díjat kapott. Ekkor már több videóklipben tűnt fel és neves újságok címlapján szerepelt, majd végre jöttek a nagyobb filmszerepek.

2008 különösen dolgos és sikeres év volt számára - a Lepattintva című filmben Jason Segel oldalán láthattuk, és sokan ekkor figyeltek fel rá. Ezután jött első közös szerepe Mark Wahlberggel a Max Payne - Egyszemélyes háború akciófilmben, de szerepelt még az Átnevelő tábor című, felejthető filmben is. 2009-ben televíziós sorozatok mellett Ben Affleckkel és Jason Batemannel is együtt játszott a Kivonat című vígjátékban. 2010-ben kisebb szerepet kapott a Párterápia című filmben, majd jelentősebb szerepekben tűnt fel az Éli könyveben és a Darren Aronofsky rendezte Fekete hattyúban. Utóbbi szerepre iszonyú keményen készült, és közben számos „balettsérülést” szerzett, de megérte, mert az alakításért Golden Globe-díjra jelölték.

2011-ben főszerepet játszik Justin Timberlake mellett a Barátság extrákkal című könnyed vígjátékban, és egy évre rá újra Mark Wahlberg oldalán játszott a Ted című vígjátékban, amit régi ismerőse, a Family Guyt készítő Seth MacFarlaine rendezett –, és ez lett karrierjének legsikeresebb filmje. Ugyanez nem mondható el a a 2013-as Óz, a hatalmas című fantasztikus filmről, vagy az izgalmas, de klisékre épülő Vérkötelékről. 2014-ben a Brooklyn legmérgesebb embere és az Annie című filmekben tűnik fel, valamint a Két pasi meg egy kicsi egyik epizódjában. 2015-ben Channing Tatum mellett kapott, már terhesen főszerepet a Jupiter felemelkedése sci-fi-ben, amit nagyon csúnyán lehúztak a kritikusok.

2002-óta Macaulay Culkin egykori gyerekszínésszel járt, ám a románc 2011 januárjában véget ért. 2011 tavaszán hozta nyilvánosságra kapcsolatát Ashton Kutcherrel, akivel még az Azok a 70-es évek – showból ismerték egymást, majd 2014 februárjában eljegyezték egymást. Kislányuk, Wyatt Isabelle 2014. október 1-jén született. A páros pedig 2015. július 4-én mondta ki a boldogító igent. Mila egyik szeme zöld, a másik a barna, ami egy heterochromia nevű betegség eredménye – ezt akkor szedte össze, amikor zöld hályoggal kezeltek, és injekciókat adtak a szemébe, de attól csak még szebb lett. A kedvenc filmje Dirty Dancing és a kedvenc TV show műsora 8 Simple Rules, amit mi sajnos nem ismerünk. Politizál is, a demokrata párt támogatója, a héten bemutatott Rossz anyák után a Jackpot című fekete vígjátékban láthatjuk, de erre 2017-ig kell várnunk.