A Wall Street farkasa bombacsaja is Budapestre jön

  • Szűcs Gyula / PORT.hu

Sőt, Mike Myers és Simon Pegg is Magyarországon van már.

Margot Robbie hamarosan érkezik, Mike Myers és Simon Pegg pedig már itt is vannak, itt forgatják ugyanis a Terminal című filmjüket - írja a Movieweb. Az ausztrál születésű Margot Robbie-t valószínűleg nem sokan ismerték A Wall Street farkasa előtt (pedig tévésorozatokban már jétszott előte), azóta viszont megkapta a DC következő nagy dobása, a Suicide Squad női főszerepét (sőt, Joker kettyós barátnőjeként saját Harley Quinn-filmet is kap majd), és ő lesz Jane is a nyáron debütáló Tarzan-mozifilmben.

Mike Myerst és Simon Pegget viszont nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen a Wayne világát, az Austin Power-filmeket, a Haláli hullák hajnalát, a Mission: Impossible franchise-t és a Star Trek rebootokat mindenki ismeri és szereti. A Terminal valódi főszereplői viszont nem ők lesznek, hanem Dexter Fletcher és Max Irons, akik bérgyilkosokat alakítanak, Margot Robbie pedig a titokzatos és veszedelmes megbízójuk.

A rendező az elsőfilmes Vaughn Stein, aki a saját forgatókönyvéből dolgozik, korábban viszont olyan blockbusterekben volt second rendezőasszisztens, mint a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2, a Hófehér és a vadász vagy a nálunk forgatott World War Z.