Agyatlan apartman

A nyár a könnyű vacsorák, a jeges italok és a számolatlanul áradó g-kategóriás vígjátékok időszaka. A forgalmazók üldögélnek a medence szélén, és félrészegen azon versenyeznek, hogy ki tud hülyébb címet adni egy filmnek, melynek már az eredeti címe is minden bizonnyal elé hülye, de különben mivel foglalkoznának a forgalmazók, mivel a nyári vígjátékok fingással és hasra eséssel című csomagot már télen megvették, most csak el kell osztani a kópiákat, ami az alacsonyabb beosztású munkatársaknak is megy.
Eddig körülbelül tíz jó nyári vígjáték született a filmtörténelemben, és a nyári vígjátékok nézői évről évre várják a tizenegyediket. Nem kell Réz Andrásnak lennem, hogy megmondhassam Önöknek: nem az Agyatlan apartman lesz ez a film, és mivel eddig a forgalmazók sem kerestek meg, hogy némi anyagi ellenszolgáltatásért írjak jót a filmjeikről, bátran állíthatom, minden bizonnyal egy igencsak gyengécske alkotás ez, melyet hét hét múlva nyolcvan forintért kölcsönözhetnek egy hónapra a sarki Nagyapa és Társa videotékából, addig meg szerintem ki lehet bírni jeges italokkal, könnyű reggelikkel.
Van persze még az a lehetőség, hogy Önök már hónapok óta várják, hogy az Agyatlan apartman bekerüljön a hazai forgalmazás nagy körforgásába, és éjféltől ültek a bemutató előtti napon a pénztár előtt, hogy többször is megnézhessék. Nos ez esetben lenne nekem néhány garantált és azonnali fogyást okozó dzsungelgyökér készítményem, természetesen visszavásárlási garanciával, csak 6.999 forintért. Érdeklődjenek az Indexben.