Agyatlan apartman

  • - pki - / Index

A nyár a könnyű vacsorák, a jeges italok és a számolatlanul áradó g-kategóriás vígjátékok időszaka. A forgalmazók üldögélnek a medence szélén, és félrészegen azon versenyeznek, hogy ki tud hülyébb címet adni egy filmnek, melynek már az eredeti címe is minden bizonnyal elé hülye, de különben mivel foglalkoznának a forgalmazók, mivel a nyári vígjátékok fingással és hasra eséssel című csomagot már télen megvették, most csak el kell osztani a kópiákat, ami az alacsonyabb beosztású munkatársaknak is megy.
Eddig körülbelül tíz jó nyári vígjáték született a filmtörténelemben, és a nyári vígjátékok nézői évről évre várják a tizenegyediket. Nem kell Réz Andrásnak lennem, hogy megmondhassam Önöknek: nem az Agyatlan apartman lesz ez a film, és mivel eddig a forgalmazók sem kerestek meg, hogy némi anyagi ellenszolgáltatásért írjak jót a filmjeikről, bátran állíthatom, minden bizonnyal egy igencsak gyengécske alkotás ez, melyet hét hét múlva nyolcvan forintért kölcsönözhetnek egy hónapra a sarki Nagyapa és Társa videotékából, addig meg szerintem ki lehet bírni jeges italokkal, könnyű reggelikkel.
Van persze még az a lehetőség, hogy Önök már hónapok óta várják, hogy az Agyatlan apartman bekerüljön a hazai forgalmazás nagy körforgásába, és éjféltől ültek a bemutató előtti napon a pénztár előtt, hogy többször is megnézhessék. Nos ez esetben lenne nekem néhány garantált és azonnali fogyást okozó dzsungelgyökér készítményem, természetesen visszavásárlási garanciával, csak 6.999 forintért. Érdeklődjenek az Indexben.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu