Ajándék Terminál - Ajándékozz magyar design-t karácsonyra!

Idén negyedik alkalommal találkozhat a közönség a magyar design remekeivel az Allee Bevásárlóközpontban. Közel 60 hazai tervező termékei között válogathatnak azok, akik a téli ünnepekkor valami igazán különlegeset ajándékoznának szeretteiknek: divatkiegészítők, ékszerek, papírtermékek, gyermekjátékok, illatszerek, kerámia és lakberendezési tárgyak népesítik be az Ajándék Terminál polcait november 30. és december 24. között.

Az Ajándék Terminál karácsonyi vásárt 2011-ben a Design Terminál indította útjára, azzal a céllal, hogy megjelenési lehetőséget biztosítson a hazai tervezők számára. A pop-up vásár szervezője 2018-tól a Hybridart Management, akiknek kortárs képzőművészeti projektjeik mellett a magyar design is a szívügyük.

2020-ban az Ajándék terminál kitüntetett figyelmet szentel a hazai fenntarthatóság-fókuszú termékek bemutatására. Hat különböző magyar tervező és vállalkozás vonultatja fel a zöld életvitelt ösztönző és támogató árucikkeit.

Fontos tudnod: ha az Ajándék Terminál pop-up üzletében vásárolsz, egy hazai kisvállalkozás fejlődését segíted. Azzal, hogy leemelsz a polcról egy neked tetsző tárgyat és megajándékozol vele valakit, aki számodra fontos, egy harmadik embert is boldoggá teszel: a tervezőt magát, aki azt a tárgyat szívvel-lélekkel készítette. Választhattál volna mást is, de Te a magyar design-t választottad. Hidd el, jól döntöttél! 

Az Ajándék Terminált az Allee Bevásárlóközpont 2. emeletén találod.
A járványügyi korlátozások miatt az üzlet december 11-ig 19:00 óráig tart nyitva. Az üzletben maszk használata kötelező.

Támogast a magyar designt!