Ajándékozás Keanu Reeves módra: Ölésszámláló pólóval kedveskedett kaszkadőreinek

A sztár most sem feledkezett meg a legfontosabb munkatársairól.

Keanu Reevesről régóta tudni, hogy a magánéletében (is) nagyon jó arc, mi is megénekeltük már a hőstetteit, például hogy a Mátrix (1999) hatalmas sikere után a neki járó, igen jelentős prémiumot egy az egyben szétosztotta a speciális effektesek és a látványtervezők között, a kaszkadőröknek pedig Harley-Davidson-motorokat vett. Nem engedte továbbá, hogy a John Wick: 3. felvonás - Parabellumban két ellenfele meghaljon, mert annyira bírta a színészeket, és ezért átíratta még a forgatókönyvet is.

Most pedig egyedi pólókat ajándékozott a John Wick: 4. felvonás kaszkadőrcsapatának. A pólokon az van feltüntetve, hogy az adott kaszkadőr hányszor halt meg a film teljes időtartama alatt. Van, akinél ez a szám több mint 20.

Jeremy Marinas, a film akciókoordinátora a The New York Times-nak a film emlékezetesebb jeleneteiről beszélt, köztük arról, amelyik a párizsi Sacré-Cœur bazilikához vezető lépcsőn játszódik. Elmondta, hogy összesen 35 kaszkadőr vett részt benne, és az volt a céljuk, hogy minden reakció és esés más és más legyen. A lépcsős harc felvétele hét éjszakán át tartott, és minden kaszkadőrt nagyjából négyszer-ötször "öltek meg".

Marinas szerint Reeves kiemelkedően teljesített, lépcsőzni eleve nem könnyű, de a színésznek meglepően jól ment a felfelé lövöldözés.

A négy fő kaszkadőr már az előző John Wick-forgatása után is jól járt: Reeves meghívta őket egy párizsi vacsorára, ahol mindannyiuknak egy egyedi üzenettel gravírozott Rolex-órát adott, és amelyek közül az egyik állítólag 10 ezer dollárba került.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

WATCHMANIA (@watchmania) által megosztott bejegyzés

Via: The Independent