Amíg a zokni-szandál el nem választ

Avagy mi lenne a Viasat népszerű pucér társkeresős műsorával, az Ádám keresi Évát-tal, ha kivágnánk belőle a meztelen részeket? Mutatjuk!

Április 25-én startolt el a Viasat3-on a hétfő esténként jelentkező Ádám keresi Évát című reality, ami lényegében semibben sem különbözik az összes eddigi olyan társkereső show-tól, ahol plasztikáztatott csajok és gyúrós srácok sétálgattak egy random trópusi szigeten, ahol aztán vagy összejöttek egymással, vagy nem, de minden este hatalmasat ingyenbuliztak. Ami miatt mégis be tudott robbani a köztudatba a Viasat új műsora, az egy egészen apró különbség a korábbi szutyokrealitykhez képest:

itt folyamatosan pucér az összes szereplő!

A tévénéző pedig kedvére kukkolhat. De csak addig, amíg a meztelen Ádámok és Évák a Csábítás partján évődnek egymással, mert ha felizzik köztük a levegő, akkor a Szerelem szigetéről már csak ruhába bújva távozhatnak, és így kell eldönteniük, hogyan folytatják tovább. Mondjuk ez elég furcsa, vajon lesz olyan, aki pont a gyanúsan stylistok által kikészített ruha miatt mond majd nemet arra, akit pucéran nézegethetett napokig? Nem hinnénk. Annak se a mélyen dekoltált fehér póló volt az oka, hogy Kloé Bence helyett az egyedül csónakázást választotta. Bence meg nem volt boldog:

Egyébként ha ön most azért kattintott ide, mert folytatni akarja a kukkolást,

van egy rossz hírünk: ebben a cikkben nem lesznek pucér emberek.

Mert mi most úgy mutatjuk be itt a szigetet, mintha nem lenne tele leégett mellbimbókkal és lógó farkakkal, úgyhogy nézzük, milyen fotókkal lenne tele a média, ha kivennénk a képletből az Ádámok és Évák összes meztelenkedését!

Lennének ilyen szép parti képek:

De ebből lenne sok:

Egyébként nem is rossz, ugye? Kinek hiányzik az a sok sötétvörösre cserzett bőrű, kigyúrt figura innen?

Ezt a naplementét pedig igazán csak Josie (ejtsd: Dzsozi) és Petra nélkül lehet élvezni:

A szereplőket csak így láthatnánk - Petra itt épp a fent említett Josie-t várja:

Boldogan koccintank, majd távoznak együtt: Josie egyébként - Mátét elnézve - már igazi agysebésznek tűnik:

De ki az a Máté? A második adás új belépője, amatőr labdarúgó. Ő még játékban van, de annyira ravasz, hogy valószínűleg egy hét késéssel fogja felfogni, ha kiesik - ruhában eddig nem sokat láthatta (a negyedik adásban se lesz rajta semmi), tessék:

Ő itt Anett, akit már el is felejtettünk, az első adásban kezdett:

Petra, Anett és Josie már elhúztak a műsorból, akárcsak Kloé, akinek az intimpiercingjét három adáson keresztül nézegethettük:

És itt vége is a ruhás képeknek, elfogytak!

A negyedik adásban is szereplő Peturól és Nikről nem találtunk nem 18+-os képet, így őket nem mutatjuk meg. Petu egyébként 22 éves, buddhista és meglepően értelmes, Niki szintén 22, ő szakács.

A harmadik rész végén úgy nézett ki, hogy a szintén csak meztelenül fotózott John Patrick feladja a játékot, mert ugyan eddig saját bevallása szerint 150 nője volt, de összeomlott, amikor megtudta, hogy a szőke Petu pornózik. Viszont érkezik a negyedik adásban még egy nő és egy pasi, Evelin és Bongi, akik egy videó erejéig fontosabb részeiket takargatva nyilatkoznak a meztelen társkeresésről - bónusz: Petu is elmondja a magáét.

Szóval ez a műsor nem a felöltözésről szól - ha szép tengerpartokat nézegtene a továbbiakban is, meg ruhás embereket, kapcsoljon valami ismeretterjesztőre. Itt bizony vannak pucér emberek és csinálnak maguknak drámákat is: hogy min megy épp a hiszti és ki talál végre párt, az pont ma, május 16-án, Pünkösd hétfőn fog kiderülni!

Viasat3, Ádám keresi Évát I/4: hétfő 22:00

Ismétlés: kedd 23:00, szerda 22:50, szombat 15:30