Bemutatkozik a PORT.hu - Anna

Arra gondoltunk, itt az ideje, hogy olvasóink megtudják, kik is készítik a Port-ot. Kik azok, akik segítenek eligazodni a programok között, akik válaszolnak az olvasói levelekre, akik filmeket, könyveket, színházi darabokat, gyerekműsorokat ajánlanak. Ezért december 12-étől minden nap bemutatunk egy Port-os kollégát. Ő itt Anna...

Sziasztok, kedves olvasók!

Földvári Anna vagyok. 25 évvel ezelőtt, amikor a PORT.hu létrejött, pont fele annyi idős voltam, mint most. Kérdés: hány éves vagyok? Ne is firtassuk. Akkor még gyerekeket tanítottam egy zeneiskolában, de kacsingattam másfelé, és az élet kanyargós útjain 2007-ben eljutottam a PORT.hu szerkesztőségébe.  Akkor még nem volt Kiállítás rovat. Ennek létrehozása lett feladatom. Megcsináltam.  Ahogy később  a Könyv rovatot is. És hogy még véletlenül se unatkozzak, a Zene- a Gyerek- és Jegy rovatban is kaptam feladatokat. Sok év telt el, volt benne több költözés, két év babázás, újabb költözések, és én még mindig a PORT.hu billentyűzetét koptatom, hogy segítsek nektek megtalálni a legjobb programokat, országszerte.

Amiért jó itt dolgozni, az a társaság. Nagyon vicces, nyitott, jókedvű, barátságos munkatársakkal vagyok körülvéve. Élmény bemenni az irodába, bár mostanában inkább online viháncolunk. Ja, és a lényeget kifelejtettem: ilyen hosszú ideig elviselnek engem!

Otthonra ajánlok egy könyvet: Térey János Boldogh-ház, Kétmalom utca - Egy cívis vallomásai című kötetét. Minden körülmények között jól esik.

Fel a fejjel, jön még a kutyára dér, megyünk még kiállításra, moziba, színházba, koncertre, fesztiválra. De arra még kicsit várni kell. Addig meg marad a kanapé-karnevál, online programokkal, meg a tévé.  Az Igazából szerelem ki ne maradjon az ünnepek alatt!
Mindenkinek víg karácsonyt és boldog új évet kívánok!