Bővült a TED 2 stábja

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a tiszteletlen plüssmaci folytatást kap, sőt, a premier dátumát is tudtuk, illetve azt, hogy szinte minden főszereplő visszatér, de Morgan Freeman igazi újdonság.

Seth MacFarlane élőszereplős morbid mesefilmje egy éltre kelt játékmackóról minden szkeptikusra rácáfolt, és világszerte 500 millió dollárt kaszált, illetve rengeteg rajongót szerzett, így adta magát a folytatás, amit 2015 június 26-ra tűztek ki. Természetesen ezt is MacFarlane, a Family Guy atyja írja és rendező, illetve ő adja Ted angol hangját, a másik főszereplő újra Mark Wahlberg lesz, de Jessica Barth is visszatér a kanos maci barátnőjeként, sőt, a szülési szabadságon lévő Mila Kunis is feltűnik egy „icipici időre”, és Amanda Seyfried lesz Wahlberg új csaja. A legújabb fejlemény Morgan Freeman megjelenése, mint ismert emberjogi ügyvéd, aki felkarolja a bajba került Ted ügyét – vagyis inkább medvejogi ügyvéd lesz -, és a már most zajló bostoni forgatáson számos más, jól ismert arc is feltűnik majd egy-egy kisebb jelenet kedvéért. Azon persze nagyon csodálkoznánk, ha a TED 2 is annyira sikeres lenne, mint az első rész, de ha mégis így lesz, az feltehetőleg nem Morgan Freeman érdeme lesz.

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu