Brutálisan lecsúszott a kannibálfantáziáiról elhíresült Armie Hammer

Úgy tűnik, nem mostanában fog visszatérni a film világába az egyebek mellett szexuális bántalmazással vádolt színész: egy kajmán-szigeteki szállodának dolgozik, üdülési jogokat értékesít a számukra.

Még a múlt héten kezdett el terjedni az interneten egy olyan szórólap (ide kattintva, egy azóta törölt Twitter-bejegyzés részeként megtekinthető), amelyen Hammer arcképe és elérhetősége volt látható, és ami egy kajmán-szigeteki üdülőhely szolgáltatásait ajánlotta. Akkor még hibásan az terjedt el, hogy a kegyvesztett sztár londinerként dolgozik a szállodában, ám azóta tisztázódott a helyzet.

Az érintett hotel egyébként először tagadta, hogy a színész náluk dolgozna, mivel védeni próbálták az alkalmazottukat, de amikor a TMZ nevű bulvársite nyilvánosságra hozott egy fotót, amelyen Hammer szemmel láthatóan a szálló uniformisát viseli, muszáj volt előállniuk az igazsággal (eleinte egyébként még azt is állították, hogy a szórólap hamisítvány).

 

Armie Hammer a Hotel Mumbai című filmben. Forrás: Vertigo Media

„Az üdülőhelyen dolgozik, üdülési jogokat árul.

(…) Az igazság az, hogy teljesen tönkrement, és most próbálja kitölteni a napjait, és keresni egy kis pénzt, hogy támogathassa a családját” – árulta el a Varietynek egy névtelenséget kérő forrás, aki azt is feltárta, hogy az egykori színész előtte szintén a Kajmán-szigeteken, egy apartmankomplexum menedzsereként tevékenykedett, hogy minél közelebb legyen volt feleségéhez és két gyerekükhöz, akik a szigeten élnek.

Egy másik forrás korábban arról beszélt, hogy Hammer egy egészségügyi intézménybe is elvonult egy időre, miután Hollywood kivetette magából (hogy mi vezetett idáig, arról ebben és ebben a cikkünkben írtunk korábban). Armie Hammert legutóbb a Halál a Níluson című krimiben láthattuk, amelynek egyáltalán nem vett részt a promóciójában. A történtek után pedig minden folyamatban lévő projektjéből kitették. A színészt egyébként több szál is köti a Kajmán-szigetekhez: habár Los Angelesben született, gyermekkora nagy részét a szigeten töltötte.


(via Variety)